reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie, najgorzej ze do naszej kliniki mamy 150km[emoji19]ale stwierdziliśmy ze tylko i wyłącznie tam będziemy jeździć [emoji4]
Predzej czy pozniej bedziesz musiala poszukac kogos blizej, bo 150km w ciazy i to blizniaczej to kawal drogi.
Przykre jest to, ze idziesz zeby sie uspokoic, a tyle nerwow to kosztuje.
Mam nadzieje, ze jednak uda Ci sie znalezc jakiegos specjalistę, ktoremu zaufasz i bedziesz mogła spokojnie poprowadzic ciaze.

reklama
Predzej czy pozniej bedziesz musiala poszukac kogos blizej, bo 150km w ciazy i to blizniaczej to kawal drogi.
Przykre jest to, ze idziesz zeby sie uspokoic, a tyle nerwow to kosztuje.
Mam nadzieje, ze jednak uda Ci sie znalezc jakiegos specjalistę, ktoremu zaufasz i bedziesz mogła spokojnie poprowadzic ciaze.
Właśnie ciężko mi kogoś znaleźć 😒

Dobrze, że wszystko ok. Ale dla mnie taki błąd lekarza z kliniki to porażka, nie umiem zrozumiec jak można tak działać, pierwsze słyszę, że nie kazał przyjść za kilka dni sprawdzić i wtedy odstawić leki. Przecież jakby to był cykl sztuczny to to serduszko przestało by bić jakby nie było leków.
A maluszek jest super dzielny❤
Tez Nie sądziłam,że coś takiego może się zdażyć.Juz mu czlowiek zaufal,a tu takie cos.A co by się stało jak by mi przepisał od razu zastrzyk poronny.Zabil by to dziecko,😯😡
Ale może teraz nabierze trochę pokory i nie będzie tak od razu podejmował pochopnych decyzji.Niby powiedział,że dobrze że się pomylił i poszło w dobrą stronę.Ale on nie wie co ja przeżywałam przez tydzień .Ale widzieć jego mnie,ze jednak nie mial racji ,bezcenne,ma nauczke.

reklama
Do góry