Ale slodka❤ gratulacje, dużo zdrówka dla WasPrzedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razemkocham nad zycie
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Cudowna Małgosia Serdecznie gratuluję szczęśliwym rodzicom ❤❤❤Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razemkocham nad zycie
mala_Mi 80
Martaem1983
Hahahadokładnie to pewnie toMoze miał spłaszczony ekran falujacy. Stąd skurcze i inne atrakcje które wypatrzył
Martaem1983
GratulacjePrzedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razemkocham nad zycie
Prędzej miał oczy spłaszczone po weekendzieMoze miał spłaszczony ekran falujacy. Stąd skurcze i inne atrakcje które wypatrzył
Gratuluję . Niech teraz zdrowo rośnie królewnaPrzedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razemkocham nad zycie
Kochana a Ty jak po wczorajszej wizycie?? Bo nic nie pisałaś albo mi umknęło??@maria_92 powodzenia kochana. Za koszyk pięknych i dojrzałych jajek Czekamy na wieści, ile pobrali
Gonia0605
U mnie bez zmian, wciąż czekam na okres, dzień 42 ... Potem wg planu, tzn. hosteroskopia i Transfer... Trzymam kciuki żeby zdążyli...@Gonia0605 a Ty na jakim etapie jesteś teraz? Trochę wypadłam z obiegu ostatniooo... Ja caly czas czekam na wyniki pgs mam nadzieję że do następnego cyklu zdążą
reklama
hej, normalnie tracisz1 cykl, jesli wysylas do pgt w Polsce do Invicty to czas oczekiwania ok 2-3 tyg, jesli do Uk czy Hiszpani to dluzej.Dziewczyny a wie może któraś ile się czeka na wynik badania zarodka PTG-A (ten na podstawowe wady)? Czy zrobione w danym cyklu zarodki zdążą być przetestowane i transferowane w tym samym cyklu?
Podziel się: