Orchidea33
Fanka BB :)
Dzieki!Ja chodzę na terapię, bez tego nie dałabym chyba rady. Psycholog spytał mnie: w takim razie, skoro jest tyle przeszkód i ciagle coś to dlaczego pani nie da sobie spokoju?
Odpowiedziałam, ze jednak podświadomie wierze, ze jest szansa, ze nam się uda. Na kolejnych spotkaniach spróbujemy popracować nad wpadaniem w stany lekowe i widzenie wszystkiego w czarnych barwach.
W każdym razie, test na trombofillie jest szybko. Jak się zamawia z linku, który podałam to kurier jest w dwie strony i wynik hmm u mnie był w ciągu tygodnia.
Tez bym tak odpowiedziala na tak postawione pytanie. Ja czuje, ze sie tym strasznie stresuje. Mowie sobie, ze jest ok, ale caly czas z tylu głowy mam taki niepokoj.
Ja nie umiem sobie nadal poradzic ze smiercia dziadka.. byl dla mnie strasznie wazny i nadal mam taki zal do siebie, ze moze za malo mu pomoglam, ze moglam cos jeszcze zrobic. To powoduje, ze jestem zestresowana babcia. Bo ona została i caly czas sie boje o nia. Zeby jej sie cos nie stalo. To tez dodatkowo mnie paraliżuje.
No nic.. chyba trzeba będzie sie nad wizyta zastanowic..