Po takim okresie będzie tygodniowa owulacjaO nowa sąsiadka.
Siedzę przed gabinetem mojej ginekolog, wszystko jej zawdzięczam diagnozę wtornej niepłodności, opieke w ciąży, CC. Kuwa okres mam od trzech tygodni, super.
reklama
Na pewno nie dostanie naklejki "dzielny pacjent"Trudny z ciebie pacjent
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Dziewczyny pomocy..
Do tej pory z dwóch stymulacji miałam cała masę niedojrzałych komórek. Z 13 tylko 6 dojrzałych a potem z 16/9 dojrzałych. Za każdym razem miałam podawany Ovitrelle 250 micrograms i punkcję już po 35 godz.
Kiedyś pisałyście, że można by podać podwójny trigger??? Co to znaczy podwójny? Większą dawkę czy dwa inne leki.
Proszę napiszcie jak było u Was
Do tej pory z dwóch stymulacji miałam cała masę niedojrzałych komórek. Z 13 tylko 6 dojrzałych a potem z 16/9 dojrzałych. Za każdym razem miałam podawany Ovitrelle 250 micrograms i punkcję już po 35 godz.
Kiedyś pisałyście, że można by podać podwójny trigger??? Co to znaczy podwójny? Większą dawkę czy dwa inne leki.
nieagatka
Ja 0rzy drugiej symulacji mialam Ovitrelle i decapeptyl. Wg mojej kliniki zwiększa ilosc dojrzałych jajek.Dziewczyny pomocy..
Proszę napiszcie jak było u Was [emoji120]
mala_Mi 80
Dziękuję. A pamiętasz może jakie to były dawki?Ja 0rzy drugiej symulacji mialam Ovitrelle i decapeptyl. Wg mojej kliniki zwiększa ilosc dojrzałych jajek.
nieagatka
Nie pamiętam, ale znalalzlamDziękuję. A pamiętasz może jakie to były dawki?
Ovitrelle 250mcg + 2x Decapeptyl daily 0,1mg
Tak to ja
Właśnie po fakcie jak już zrobiłam to badanie to się zastanawiałam czy jest miarodajne. Jak zrobione w pierwszej fazie cyklu może być inne, to przy karmieniu tym bardziej. Zobaczę czy tutaj zrobią mi wlew. Jak nie to będę pic olej sojowy
hej ja mialam podwojny genapetyl daily,czyli dwie dawki , to sa takue standardowe. prawie wszystkie jaja dojrzale a po ostatniej pukcji z innym lekiem 30% niedojezalychDziewczyny pomocy..
JestemMama!
Az muszę wam. Napisać Nie wiem co się stało ale dzwonił do mnie embriolog z kliniki pierwszy raz, aż w szoku byłam i nie wiedziałam z kim rozmawiam powoedzial to samo co lekarz że mam 3 jak to ujol piękne blastki wysokiej klasy, A reszta odpadła w 6 dobie... Więc juz nie wiem co może być przyczyną że w 3 dobie były piękne, dotrwały d9 5 doby i w 6 już przestały się rozwijać
Ostatnia edycja:
Pchełka216
teraz też już bym nie brala tylko sama krew zbadala. Ale wtedy mi się przydało bo zielona i prog mi dołożyli w 3 dpt bo było dość niski.Jak dla mniej nie ma kompletnie sensu wydawać kasę na weryfikacje które nic wielkiego nie wnoszą. Z reguły dostajemy końskie dawki leków a dołożenie kolejnej porcji progesteronu nic nie daje.
reklama
motylek24
Wybór prosty operacja (jprdl dawno w szpitalu nie byłam) kategorycznie odmówiłam. Endometrium 10 mm więc prawdziwy okres nie nadszedł torbiele mają się dobrze, dostałam jakieś tabletki jednoskładnikowe ponieważ nadal karmię piersią. Od razu było info że raczej nie pomogą, ch.....z tym wszystkim.Po takim okresie będzie tygodniowa owulacja
Kuwa cukier w kosmos zaczynam nowe życie.
Edit. w przychodni normalnie panika, EKG , zaraz wchodzę do lekarza choć nie byłam umówiona, jprdl co oni wymyślają.....
Ostatnia edycja:
Podziel się: