reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O ja będę w Krakowie a mam całe mnóstwo niezłośliwych guzków, które muszę systematycznie kontrolować. Może mogę prosić o namiary na Twojego mistrza 😉
Polecam dr Osman.skiego, przyjmuje w Gemini na Olszanskiej. Ja jestem bardzo zadowolona jesli chodzi o piersi. W trakcie usg stwierdzil, ze wg niego prolaktyna jest wysoka. I sprawdziło sie to w badaniu. Dobral idealnie tabletki.
Wiadomo, ze to nfz wiec nie licz na jakis super gabinet ;) widac, ze nie maja tam za duzo kasy...

reklama
Moje dzicko bardzo ładnie przybiera na wadze ;) Juz ma 2400 ;) Ja przez 6 tygodni przytylam pol kg takze jak widac nie terzeba w ciazy mocno tyc ;) Dostalam tabletki na anemie tardyfeorn i lekarz powiedzial ze do cesarki musimy chocby nie wiem co podniesc hemoglobine do 12!! Pietruszke sobie chyba zaaplikuje nawet do pasty do zebów ;) Dostalama tez Gynelogin kapsułki dopochwowe jedna co trzy dni i furaginum znowu na mocz. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. Wtedy mam chyba miec juz zrobione KTG ;) Natalka zmienila pozycje i teraz juz jakby do porodu sie przygotowala główka w dół :o ale i tak ma byc cesarka ;) Szyjka macicy dalej bez zmian ;) Wczoraj jak czekalam na wizyte to byla lekka panika bo jakas babeczka miala robione KTG i jej wyszly silne skurcze i sie okazalo ze ma juz jakies rozwarcie :o Ona normalnie juz rodzila - byla taka spokojna - nie moglam sie na nia napatrzec - a jak wychodzila z gabinetu to patrzylam w sufit zeby sie nie rozryczec przy wszystkich ;) ja juz jestem tak nafaszerowana hormonami ze smiech mi sie miesza z placzem. W samochodzie Łukaszowi opowiadam i sie ciesze i nie zdazylamzdanaia zamknac i sie poryczalam ;) To sie zaczyna juz robic krepujace ;) Bo jak przez telefon gadam np z mama to sie dławie zeby nie slyszala ze placze 👍 Wstyd bedzie w szpitalu bo tam na bank bede ryczec ;) Jakos sobie wczoraj do tego wszystkiego uswiadomilam ze ja jeszcze na dzien dzisiejszy nie jestem gotowa na porod :o czekalam na to tyle LAT!!!! A teraz mi troche ulzylo ze jeszcze troche czasu zostalo ;) Jeszcze dzisiaj ten laryngolog no przeciez u niego tez ostatnio ryczalam ;) ale jak ma mi pomoc to niech cos robi. Moje wyniki zmorfologi ewidentnie wskazuja na jakas infekcje - najprawdopodobniej ta zatokowa bo CRP wyszlo na 5 wiec jest calkiem neizle. Musze sie jakos podkurowac, najgorsze jest to ze nie moge lekow brac. No to sie rozpisalam. @s.ols3404 dostalam zelazo mialam dac Ci zanc ;)
Ja pierdziulę 😂. Nie wiem co najpierw skomentować 😂
Najważniejsze że dziecię zdrowe ❤️. A ty sobie możesz i płakać i się śmiać na zmianę - to są po prostu emocje ❤️. Nikomu nic do tego

Ja też tak chcę ❤️. Nie ma to jak rzygnąc sobie z rana 😜 I w południe, i popołudniu, i z wieczora😂
Ja tez chcialam i wyobrazalam sobie ze bede rzygac i sie z tego cieszyc - ze niby tak bede doceniac te mdlosci ;) w efekcie nie zrzygalam sie ani raz i chyba tylko raz mnie zmulilo przed laptopem jak cycata mi cos tlumaczyla a ja ja widzialam podwojnie - to trwalo minute ;)

Ostatnia edycja:
U nas czeka sie na rozpoczęcie procedury 2 lata dlatego nie podchodzilam z refundacja. O tym, ze będę potrzembowac ivf dowiedziałam sie 8 marca 2016 roku 2 lata pozniej moja Lilka miala juz rok wiec oplacilo sie nie czekac.
U nas czeka się chwilę ja musiałam mieć operacjie przed startem i po niej odczekać 3 miesiące i już prawie była pora na start.
W rok miałam 3 stymulacjie i 2 operacjie .

reklama
Do góry