Takie hiszpanskie to chyba bez kaloriinie spożywam ciach, ciastek, ani ciasteczek
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
Nadal nie odbiera...Dzwon [emoji6]
nieagatka
Moja gin mi tez mowila, ze do cc hemoglobina musi byc unormowana, na wypadek duzej utraty krwi. Wiec smigaj z ta pietruszka, burakiem, szpinakiem, fasola i czerwonym miesem. Masz czasu trochę, wraz z tabletkami powinno sie to unormowac.Moje dziecko bardzo ładnie przybiera na wadze Juz ma 2400 Ja przez 6 tygodni przytylam pol kg takze jak widac nie terzeba w ciazy mocno tyc Dostalam tabletki na anemie tardyfeorn i lekarz powiedzial ze do cesarki musimy chocby nie wiem co podniesc hemoglobine do 12!! Pietruszke sobie chyba zaaplikuje nawet do pasty do zebów Dostalama tez Gynelogin kapsułki dopochwowe jedna co trzy dni i furaginum znowu na mocz. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. Wtedy mam chyba miec juz zrobione KTG Natalka zmienila pozycje i teraz juz jakby do porodu sie przygotowala główka w dół ale i tak ma byc cesarka Szyjka macicy dalej bez zmian Wczoraj jak czekalam na wizyte to byla lekka panika bo jakas babeczka miala robione KTG i jej wyszly silne skurcze i sie okazalo ze ma juz jakies rozwarcie Ona normalnie juz rodzila - byla taka spokojna - nie moglam sie na nia napatrzec - a jak wychodzila z gabinetu to patrzylam w sufit zeby sie nie rozryczec przy wszystkich ja juz jestem tak nafaszerowana hormonami ze smiech mi sie miesza z placzem. W samochodzie Łukaszowi opowiadam i sie ciesze i nie zdazylam zdanaia zamknac i sie poryczalam To sie zaczyna juz robic krepujace Bo jak przez telefon gadam np z mama to sie dławie zeby nie slyszala ze placze [emoji106] Wstyd bedzie w szpitalu bo tam na bank bede ryczec Jakos sobie wczoraj do tego wszystkiego uswiadomilam ze ja jeszcze na dzien dzisiejszy nie jestem gotowa na porod czekalam na to tyle LAT!!!! A teraz mi troche ulzylo ze jeszcze troche czasu zostalo Jeszcze dzisiaj ten laryngolog no przeciez u niego tez ostatnio ryczalam ale jak ma mi pomoc to niech cos robi. Moje wyniki zmorfologi ewidentnie wskazuja na jakas infekcje - najprawdopodobniej ta zatokowa bo CRP wyszlo na 5 wiec jest calkiem neizle. Musze sie jakos podkurowac, najgorsze jest to ze nie moge lekow brac. No to sie rozpisalam. @s.ols3404 dostalam zelazo mialam dac Ci zanc
A co do tycia to mi moja gin mowila - jak w 20tc zaczela mi waga spadac, ze musialabym byc niedozywiona i odwodniona jakis czas, zeby to mialo wplyw na dziecko. Najlepszym przykladem sa ciezarne z cukrzyca ciazowa, czesto tyja po 3-4kg, a dzieci rodza sie zdrowe.
A z drugiej strony lezenie 24h i nawet nie mozesz otworzyc oczu czy sie ruszyc bo tak bardzo cie mdli tez nie jest super.Mi wymioty przynosily taaaaka ulge
Rozumiem, ale mnie niestety prawie wykończyły na amen..
Dobrze że nie miałaś niepowściągliwych wymiotów... Uwierz, gorszej rzeczy nie ma!
Ja jej zycze ciazy-przede wszystkim
Wiem wiem kochana
Ja tak samo, bez rzygania i mdłości
Jesuuuuuusie dziewczyny ja mam dzisiaj laryngologa i bedzie mi robil to cos w nosie nie wiem czy mu nie uciekne ;( kobiety w ciazy nie powinny chorowac!!!! Wogole nikt nie powinien chorowac ;(
Dasz radę, bądź dzielna!
A pamiętasz jak jechałam kiedyś na wizytę i płakałam przy techniawce? Nooooo. Jesteś wrażliwa łajza po prostu . Ja też . Ja lubię ludzi, którzy okazują swoje emocje
Ja też ryczę czesto i to z blachych powodów
Ze specjalną dedykacją dla miłych pań @Pchełka216 i @annemarie , pucio pucio
Fredzia Ty zboku jeden Ty
Katarzyna21st
szt,
dzisiaj 5dpt i jest ❤Wreszcie się pokazała ❤
jutro beta ||| weryfikacja ❤
jutro beta ||| weryfikacja ❤
reklama
annemarie