reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O ja będę w Krakowie a mam całe mnóstwo niezłośliwych guzków, które muszę systematycznie kontrolować. Może mogę prosić o namiary na Twojego mistrza 😉
Polecam dr Osman.skiego, przyjmuje w Gemini na Olszanskiej. Ja jestem bardzo zadowolona jesli chodzi o piersi. W trakcie usg stwierdzil, ze wg niego prolaktyna jest wysoka. I sprawdziło sie to w badaniu. Dobral idealnie tabletki.
Wiadomo, ze to nfz wiec nie licz na jakis super gabinet ;) widac, ze nie maja tam za duzo kasy...

reklama
Moje dzicko bardzo ładnie przybiera na wadze ;) Juz ma 2400 ;) Ja przez 6 tygodni przytylam pol kg takze jak widac nie terzeba w ciazy mocno tyc ;) Dostalam tabletki na anemie tardyfeorn i lekarz powiedzial ze do cesarki musimy chocby nie wiem co podniesc hemoglobine do 12!! Pietruszke sobie chyba zaaplikuje nawet do pasty do zebów ;) Dostalama tez Gynelogin kapsułki dopochwowe jedna co trzy dni i furaginum znowu na mocz. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. Wtedy mam chyba miec juz zrobione KTG ;) Natalka zmienila pozycje i teraz juz jakby do porodu sie przygotowala główka w dół :o ale i tak ma byc cesarka ;) Szyjka macicy dalej bez zmian ;) Wczoraj jak czekalam na wizyte to byla lekka panika bo jakas babeczka miala robione KTG i jej wyszly silne skurcze i sie okazalo ze ma juz jakies rozwarcie :o Ona normalnie juz rodzila - byla taka spokojna - nie moglam sie na nia napatrzec - a jak wychodzila z gabinetu to patrzylam w sufit zeby sie nie rozryczec przy wszystkich ;) ja juz jestem tak nafaszerowana hormonami ze smiech mi sie miesza z placzem. W samochodzie Łukaszowi opowiadam i sie ciesze i nie zdazylamzdanaia zamknac i sie poryczalam ;) To sie zaczyna juz robic krepujace ;) Bo jak przez telefon gadam np z mama to sie dławie zeby nie slyszala ze placze 👍 Wstyd bedzie w szpitalu bo tam na bank bede ryczec ;) Jakos sobie wczoraj do tego wszystkiego uswiadomilam ze ja jeszcze na dzien dzisiejszy nie jestem gotowa na porod :o czekalam na to tyle LAT!!!! A teraz mi troche ulzylo ze jeszcze troche czasu zostalo ;) Jeszcze dzisiaj ten laryngolog no przeciez u niego tez ostatnio ryczalam ;) ale jak ma mi pomoc to niech cos robi. Moje wyniki zmorfologi ewidentnie wskazuja na jakas infekcje - najprawdopodobniej ta zatokowa bo CRP wyszlo na 5 wiec jest calkiem neizle. Musze sie jakos podkurowac, najgorsze jest to ze nie moge lekow brac. No to sie rozpisalam. @s.ols3404 dostalam zelazo mialam dac Ci zanc ;)
Ja pierdziulę 😂. Nie wiem co najpierw skomentować 😂
Najważniejsze że dziecię zdrowe ❤️. A ty sobie możesz i płakać i się śmiać na zmianę - to są po prostu emocje ❤️. Nikomu nic do tego

Ja też tak chcę ❤️. Nie ma to jak rzygnąc sobie z rana 😜 I w południe, i popołudniu, i z wieczora😂
Ja tez chcialam i wyobrazalam sobie ze bede rzygac i sie z tego cieszyc - ze niby tak bede doceniac te mdlosci ;) w efekcie nie zrzygalam sie ani raz i chyba tylko raz mnie zmulilo przed laptopem jak cycata mi cos tlumaczyla a ja ja widzialam podwojnie - to trwalo minute ;)

Ostatnia edycja:
U nas czeka sie na rozpoczęcie procedury 2 lata dlatego nie podchodzilam z refundacja. O tym, ze będę potrzembowac ivf dowiedziałam sie 8 marca 2016 roku 2 lata pozniej moja Lilka miala juz rok wiec oplacilo sie nie czekac.
U nas czeka się chwilę ja musiałam mieć operacjie przed startem i po niej odczekać 3 miesiące i już prawie była pora na start.
W rok miałam 3 stymulacjie i 2 operacjie .

reklama
Do góry