Moje dzicko bardzo ładnie przybiera na wadze
Juz ma 2400
Ja przez 6 tygodni przytylam pol kg takze jak widac nie terzeba w ciazy mocno tyc
Dostalam tabletki na anemie tardyfeorn i lekarz powiedzial ze do cesarki musimy chocby nie wiem co podniesc hemoglobine do 12!! Pietruszke sobie chyba zaaplikuje nawet do pasty do zebów
Dostalama tez Gynelogin kapsułki dopochwowe jedna co trzy dni i furaginum znowu na mocz. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. Wtedy mam chyba miec juz zrobione KTG
Natalka zmienila pozycje i teraz juz jakby do porodu sie przygotowala główka w dół
ale i tak ma byc cesarka
Szyjka macicy dalej bez zmian
Wczoraj jak czekalam na wizyte to byla lekka panika bo jakas babeczka miala robione KTG i jej wyszly silne skurcze i sie okazalo ze ma juz jakies rozwarcie
Ona normalnie juz rodzila - byla taka spokojna - nie moglam sie na nia napatrzec - a jak wychodzila z gabinetu to patrzylam w sufit zeby sie nie rozryczec przy wszystkich
ja juz jestem tak nafaszerowana hormonami ze smiech mi sie miesza z placzem. W samochodzie Łukaszowi opowiadam i sie ciesze i nie zdazylamzdanaia zamknac i sie poryczalam
To sie zaczyna juz robic krepujace
Bo jak przez telefon gadam np z mama to sie dławie zeby nie slyszala ze placze
Wstyd bedzie w szpitalu bo tam na bank bede ryczec
Jakos sobie wczoraj do tego wszystkiego uswiadomilam ze ja jeszcze na dzien dzisiejszy nie jestem gotowa na porod
czekalam na to tyle LAT!!!! A teraz mi troche ulzylo ze jeszcze troche czasu zostalo
Jeszcze dzisiaj ten laryngolog no przeciez u niego tez ostatnio ryczalam
ale jak ma mi pomoc to niech cos robi. Moje wyniki zmorfologi ewidentnie wskazuja na jakas infekcje - najprawdopodobniej ta zatokowa bo CRP wyszlo na 5 wiec jest calkiem neizle. Musze sie jakos podkurowac, najgorsze jest to ze nie moge lekow brac. No to sie rozpisalam.
@s.ols3404 dostalam zelazo mialam dac Ci zanc