reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko jest w porządku😀 Widziałam serduszko❤ Dzidzius ma 12 mm😊

Termin porodu w karcie ciąży mam na 29 września (nie wierzę że to piszę - @Evela.6 dopisz mnie do kalendarza z terminem porodu 😁😍😊)

Następna wizyta 5 marca, badania prenatalne 18 marca.

Dzięki za kciuki. Trzymajcie dalej żeby wszystko było dobrze👊
Ja rzadko się odzywam bo nie mam (na szczęście) dużego doświadczenia- udany drugi transfer. Ale mocno Wam wszystkim kibicuję i śledzę wszystkie wpisy na bieżąco. Miłego weekendu😁

reklama
Ja mam zespol Turnera zdiagnozowany w mniej niz 10% moich komorek,gdyby nie badanie genetyczne w zyciu bym sie o tym nie dowiedziala.Genetycy twierdzili ze to nie przeszkadza u mnie w zajsciu w ciaze,lekarz gin ,ze i owszem I badz tu madry.Tak czy sie to kolejny plus ze zrobilismy KD
no to masz mozaike,ale w mega małym stopniu,więc pewnie też nie masz większości cech właściwych zespolowi.Zawsze myślałam że jak mozaika to 50/50 jest. A tu proszę. :)

No to rekordzistka :) Ja te jestem zdania że KP to same plusy dla obu stron. Mi się udało syna 2 lata karmić i w żadnej chwili nie żałowałam
Widzę jeden malutki, malusieńki minusik - brak snu😂😵 mąż niestety w nocy nie wstawał bo po co? Miewałam pod tym względem gorsze momenty. Teraz już luz, córka śpi całą noc.

reklama
Do góry