reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko jest w porządku😀 Widziałam serduszko❤ Dzidzius ma 12 mm😊

Termin porodu w karcie ciąży mam na 29 września (nie wierzę że to piszę - @Evela.6 dopisz mnie do kalendarza z terminem porodu 😁😍😊)

Następna wizyta 5 marca, badania prenatalne 18 marca.

Dzięki za kciuki. Trzymajcie dalej żeby wszystko było dobrze👊
Ja rzadko się odzywam bo nie mam (na szczęście) dużego doświadczenia- udany drugi transfer. Ale mocno Wam wszystkim kibicuję i śledzę wszystkie wpisy na bieżąco. Miłego weekendu😁

reklama
Ja mam zespol Turnera zdiagnozowany w mniej niz 10% moich komorek,gdyby nie badanie genetyczne w zyciu bym sie o tym nie dowiedziala.Genetycy twierdzili ze to nie przeszkadza u mnie w zajsciu w ciaze,lekarz gin ,ze i owszem I badz tu madry.Tak czy sie to kolejny plus ze zrobilismy KD
no to masz mozaike,ale w mega małym stopniu,więc pewnie też nie masz większości cech właściwych zespolowi.Zawsze myślałam że jak mozaika to 50/50 jest. A tu proszę. :)

No to rekordzistka :) Ja te jestem zdania że KP to same plusy dla obu stron. Mi się udało syna 2 lata karmić i w żadnej chwili nie żałowałam
Widzę jeden malutki, malusieńki minusik - brak snu😂😵 mąż niestety w nocy nie wstawał bo po co? Miewałam pod tym względem gorsze momenty. Teraz już luz, córka śpi całą noc.

reklama
Do góry