reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

W Unice. Ale powiedzieli że jak nie będzie trojwarstwowe to nie zrobią transferu bo się nie uda. Zobaczymy co jutro wyjdzie

reklama
Ja mieszkam na Bemowie i kocham ta dzielnice i tez szukamy z mezem czegos wiekszego i to wlasnue w tej dzielnicy.Dookola mam zlobki i przedszkola a z okien widac podstawowke doslownie mam naprzeciwko.Komunikacja jest super ale korki sa nawet jak jezdze do pracy do sasiedniej dzielnicy.Matko my marzymy o 3 pokojowym mieszkaniu bo teraz tylko 2 pokoje.Jak bylismy sami to ok ale teraz to juz niekoniecznie🥴
My mieszkamy na Bielanach i prawdę mówiąc nie wiem co to korki, może dlatego, że jeździmy komunikacją, mój mąż do pracy do śródmieścia tramwajem ma ok 20min, ja też około 25min, tak naprawdę wszystko mamy blisko bloku więc nie ma potrzeby żebyśmy jeździli gdzieś dalej. Mieszkanie mamy 2 pokoje, na początku była rozmowa, że może przydałoby się większe, ale szybko stwierdziliśmy, że ważniejsze dla nas są podróże a dziecko i tak będziemy mieli jedno.

Ja miałam podobnie, ale to pewnie też przez to że parę lat mieszkałam w Krakowie, a wiadomo że Kraków i Warszawa to zawsze pewnego rodzaju konkurencja. Klinikę wybrałam jednak w Warszawie, mieszkam tu już dłuższą chwilę i miasto polubiłam, chociaż tego sobie wcześniej nie wyobrażałam. Dlatego zawsze da się do wszystkiego przekonać, ale Kraków tak czy siak będzie moim miastem
Kochana jak tam Twoje przygotowania do transferu? Ty wiesz ze mocno Ci kibicuje i cały czas trzymam mocno ✊✊✊

Mnie męczą turyści. Niestety nie mam przyjemności spędzania czasu na starym mieście. Z synem mieliśmy ulubione miejsca, teraz wszędzie tłumy. Znaczy przed covid .
Dlatego nie mieszkam w Barcelonie, ilosc turystow jest niewiarygodna. Nie miglabym. Teraz nie, ale wczesniej o każdej porze dnia i nocy tak w lecie jak w zimie. No, ale z tego ludzie żyją. Choc musi to byc mega meczace.

Ja już po pick up. 25 jajeczek. 😔 Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek 😭😭😭😔😭😔 za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś 😭
Szybko zleci, zobaczysz😉 ja też miałam odroczony i wszystkich świętych prosiłam żeby ten czas szybko minol... Nim się obejzysz już będziesz się szykować do transferu ✊✊✊✊ A ilości oszałamiająca, ja bym chciała chodź połowę z tego mieć

reklama
Do góry