nieagatka
Fanka BB :)
I przez te 9 dni 2,5kg zrzucilas?Clean 9
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I przez te 9 dni 2,5kg zrzucilas?Clean 9
Wow, ale extra wynikJa już po pick up. 25 jajeczek. Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś
Tak już na spokojnie myśląc racja, szkoda zarodków. Chociaz w pierwszej chwili się zdenerwowana. No ale może jak to mówią - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. A Tobie gratuluję ciazyTo prawda,szkoda zarodkow.Oby sie jeszcze to zmienilo
Tak jak napisałaś, musi się udać!Trzymaj koniecznie! To musi sie udać! Będę dziękować jak bedzie sukces, teraz nie chce zapeszyć, ale bardzo mi miło. A jak Ty sie masz? W miarę okej?
DziekujeTak już na spokojnie myśląc racja, szkoda zarodków. Chociaz w pierwszej chwili się zdenerwowana. No ale może jak to mówią - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. A Tobie gratuluję ciazy
Wow Ale żeś jajcow naprodukowała. Wiem, że chciałaś mieć transfer od razu, ale jeśli masz wysoki estradiol to byłoby to zbyt duże ryzyko. Szkoda byłoby zmarnować zarodka. Wykorzystaj ten czas dla siebie, szybko zleci.Ja już po pick up. 25 jajeczek. Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś
Wysyłkowo? Krew im wysłać? Właśnie odsyłam próbki na test DNA w kierunku trombofilli, to i krew w sumie mogę wysłaćmedgen wysyłkowo - polecam
Super wiadomość [emoji3590] bardzo się cieszę, że wszystko przebiega dobrze! Rośnijcie zdrowo [emoji8]A moja fasolka nadal rośnie i poniekąd szybciej o dwa dni, niż aplikacja mówi [emoji3] widziałam serduszko. Jakie to było cudowne! Taką ulgę poczułam! Dziękuję za wszystkie kciuki [emoji3590]
@Evela.6 wpisz mnie proszę na wizytę za dwa tygodnie, 24.02 poniekąd ma to być ostatnia w klinice [emoji854] dostałam skierowanie na badania z krwi i moczu, mam je mieć na następną wizytę.
No i mam szukać lekarza. Miałam w planach tego, który pracuje na Starynkiewicza też, myślałam że ten szpital byłby dobrym wyborem. A doktorek dzisiaj polecał Karową i żeby szukać jakiegoś lekarza, który z tym szpitalem jest związany, bo że ma dobry oddział i nigdy nie odmawiają przyjęcia, gdy dzieje się coś złego.
No i nie wiem teraz, jeden i drugi był gdzieś w moich planach, plus żelazna... Ale chyba jednak wolałbym zostać przy moim Godku, taki pozytywny facet.
Ja chodze do super lekarza-prywatnie ktory pracuje na Karowej.Mige go polecic bedziesz zadowolona na 100%.A ja zdecydiwalam sie na Karowa rowniez dlatego ze jak tam bylam na innym oddziale to mnie zachwycil personel.A moja fasolka nadal rośnie i poniekąd szybciej o dwa dni, niż aplikacja mówi widziałam serduszko. Jakie to było cudowne! Taką ulgę poczułam! Dziękuję za wszystkie kciuki
@Evela.6 wpisz mnie proszę na wizytę za dwa tygodnie, 24.02 poniekąd ma to być ostatnia w klinice dostałam skierowanie na badania z krwi i moczu, mam je mieć na następną wizytę.
No i mam szukać lekarza. Miałam w planach tego, który pracuje na Starynkiewicza też, myślałam że ten szpital byłby dobrym wyborem. A doktorek dzisiaj polecał Karową i żeby szukać jakiegoś lekarza, który z tym szpitalem jest związany, bo że ma dobry oddział i nigdy nie odmawiają przyjęcia, gdy dzieje się coś złego.
No i nie wiem teraz, jeden i drugi był gdzieś w moich planach, plus żelazna... Ale chyba jednak wolałbym zostać przy moim Godku, taki pozytywny facet.