annemarie
Fanka BB :)
To prawda,szkoda zarodkow.Oby sie jeszcze to zmieniloW Unice. Ale powiedzieli że jak nie będzie trojwarstwowe to nie zrobią transferu bo się nie uda. Zobaczymy co jutro wyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda,szkoda zarodkow.Oby sie jeszcze to zmieniloW Unice. Ale powiedzieli że jak nie będzie trojwarstwowe to nie zrobią transferu bo się nie uda. Zobaczymy co jutro wyjdzie
Moja siostra ewidentnie ma z moim mieszkaniem w Warszawie problem.Nie bardzo rozumiem o co chodzi z zawiścią? Myślisz że serio ludzie zazdroszczą komuś mieszkania w Warszawie? Ja zazdroszczę ale nieco cieplejszym regionom świata, ciepełko, słoneczko.
Właśnie dostałam do twojej wiadomości trzymam kciuki, nie h się maleństwo pięknie zadomowi u mamusi trzymam za wasJa też nic nie mówiłam, ale wczoraj miałam wreszcie swój wyczekany transfer. Teraz tylko trzeba wierzyć, że tym razem kropek zostanie ze mną na dłużej [emoji120]
Kochana powoedz co zrobiłaś, co brałaś puki mogę z chęcią skorzystam z tego samegoDziewcxyny chciałam się pochwalić. Po moim 9 dniowym oczyszczanie z toksyn spadło 2.5 kg łącznie w cm straciłam 17 z poszczególnych miejsc(biodra,ramie,uda,talia,lydk)
Zyskałam duzo.energii i czuje się mega świetnie.Tak jak powiedziala znajoma bedzie mi tego brakować i tak jest.
Clean 9Kochana powoedz co zrobiłaś, co brałaś puki mogę z chęcią skorzystam z tego samego
Kochana, ja czekałam dwa miesiące. Wiem, co czujesz. Dasz radę, wrócisz z wypoczętym organizmem, większą szansą na sukces. Wierzę w Ciebie! I trzymam kciuki za zarodkiJa już po pick up. 25 jajeczek. Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś
w tajemnicy przed nami ?! ogromne kciukiJa też nic nie mówiłam, ale wczoraj miałam wreszcie swój wyczekany transfer. Teraz tylko trzeba wierzyć, że tym razem kropek zostanie ze mną na dłużej [emoji120]
Ale za to jakas zaloge wyhodowalas teraz odpocznij, przygotuj sie na zabranie kropka NIech sie pieknie zapladniaja To TYLKO miesiacJa już po pick up. 25 jajeczek. Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś
medgen wysyłkowo - polecamDziewczyny z Warszawy, gdzie robiłyście genotypowanie KIR i HLA-C?