reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie bardzo rozumiem o co chodzi z zawiścią? Myślisz że serio ludzie zazdroszczą komuś mieszkania w Warszawie? Ja zazdroszczę ale nieco cieplejszym regionom świata, ciepełko, słoneczko.
Moja siostra ewidentnie ma z moim mieszkaniem w Warszawie problem.
Ale u niej to raczej wynika z tego, że sobie radzimy, że na swoim, wiadomo- kredyt hipoteczny ale jednak na swoim. Obydwoje pracujemy, stać nas na różne rzeczy.
A ona z rodzicami nadal...
Ale owszem, ja też nie rozumiem. Każdy może jeśli chce, wystarczy ruszyć dupę i wziąć się za robotę.
Też pochodzę ze wsi podwarszawskiej, zawsze mnie tutaj ciągnęło. Ale chyba będziemy się budować w rodzinnych stronach, więc będziemy wracać.
Teraz mieszkam na pograniczu Warszawy z Markami, lubię bardzo moje osiedle. Jest zielono i cicho. Do pracy mam blisko, dobra komunikacja, mąż jeździ samochodem, to gorzej.
Ale mieszkałam też na al Jana Pawła i super wspominam ten czas, wszędzie blisko.

Ostatnia edycja:
Dziewcxyny chciałam się pochwalić. Po moim 9 dniowym oczyszczanie z toksyn spadło 2.5 kg łącznie w cm straciłam 17 z poszczególnych miejsc(biodra,ramie,uda,talia,lydk)
Zyskałam duzo.energii i czuje się mega świetnie.Tak jak powiedziala znajoma bedzie mi tego brakować i tak jest.
Kochana powoedz co zrobiłaś, co brałaś 😁 puki mogę z chęcią skorzystam z tego samego 🤣🤣🙈

Ja już po pick up. 25 jajeczek. 😔 Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek 😭😭😭😔😭😔 za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś 😭
Kochana, ja czekałam dwa miesiące. Wiem, co czujesz. Dasz radę, wrócisz z wypoczętym organizmem, większą szansą na sukces. Wierzę w Ciebie! I trzymam kciuki za zarodki ❤️

Ja już po pick up. 25 jajeczek. 😔 Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek 😭😭😭😔😭😔 za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś 😭
Ale za to jakas zaloge wyhodowalas :) teraz odpocznij, przygotuj sie na zabranie kropka 😘 NIech sie pieknie zapladniaja ✊ To TYLKO miesiac 😘

reklama
Do góry