reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie bardzo rozumiem o co chodzi z zawiścią? Myślisz że serio ludzie zazdroszczą komuś mieszkania w Warszawie? Ja zazdroszczę ale nieco cieplejszym regionom świata, ciepełko, słoneczko.
Moja siostra ewidentnie ma z moim mieszkaniem w Warszawie problem.
Ale u niej to raczej wynika z tego, że sobie radzimy, że na swoim, wiadomo- kredyt hipoteczny ale jednak na swoim. Obydwoje pracujemy, stać nas na różne rzeczy.
A ona z rodzicami nadal...
Ale owszem, ja też nie rozumiem. Każdy może jeśli chce, wystarczy ruszyć dupę i wziąć się za robotę.
Też pochodzę ze wsi podwarszawskiej, zawsze mnie tutaj ciągnęło. Ale chyba będziemy się budować w rodzinnych stronach, więc będziemy wracać.
Teraz mieszkam na pograniczu Warszawy z Markami, lubię bardzo moje osiedle. Jest zielono i cicho. Do pracy mam blisko, dobra komunikacja, mąż jeździ samochodem, to gorzej.
Ale mieszkałam też na al Jana Pawła i super wspominam ten czas, wszędzie blisko.

Ostatnia edycja:
Dziewcxyny chciałam się pochwalić. Po moim 9 dniowym oczyszczanie z toksyn spadło 2.5 kg łącznie w cm straciłam 17 z poszczególnych miejsc(biodra,ramie,uda,talia,lydk)
Zyskałam duzo.energii i czuje się mega świetnie.Tak jak powiedziala znajoma bedzie mi tego brakować i tak jest.
Kochana powoedz co zrobiłaś, co brałaś 😁 puki mogę z chęcią skorzystam z tego samego 🤣🤣🙈

Ja już po pick up. 25 jajeczek. 😔 Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek 😭😭😭😔😭😔 za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś 😭
Kochana, ja czekałam dwa miesiące. Wiem, co czujesz. Dasz radę, wrócisz z wypoczętym organizmem, większą szansą na sukces. Wierzę w Ciebie! I trzymam kciuki za zarodki ❤️

Ja już po pick up. 25 jajeczek. 😔 Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek 😭😭😭😔😭😔 za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś 😭
Ale za to jakas zaloge wyhodowalas :) teraz odpocznij, przygotuj sie na zabranie kropka 😘 NIech sie pieknie zapladniaja ✊ To TYLKO miesiac 😘

reklama
Do góry