Margoolcia
Fanka BB :)
Ja chcę jak najszybciej wracać po dzieci. Przerazaja mnie zakusy Pisiurow odnośnie procedur in vitro. Mam jeszcze 3 zarodki. Żeby nie przejęli nad nimi nimi władzy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem w jakich wioskach takie ceny, ale w Rzeszowie za mieszkanie 75m2 musisz zaplacic 300-350tys w stanie surowym...Moze i Warszawie lepiej sie zarabia ale utrzymanie jest drozsze.Wynajecie muesxkania a kupno to hoho Za 300tys.to ja dom eybuduje na wsi lub kupie ponad 100metrowe mieszkanie w malym miasteczku a tu w stolycy to o kawalerce moge tylko pomarzyc.Chociaz ja akurat nie narzekam na mieszkanie w Warszawie no moze tylko na korki poza tym uwielbiam tu mieszkac,ten tlok uwielbiam,te pogon i te stare kamienice i ulice z dusza
Kazdy odbiera inaczej.Nigdy nie zapomnę jak za czasów narzyczeństwa pojechałam z mężem pod wierze Eiffla a ze bylo zimno mega i późno bylo mało ludzi a przed nami z 2 metry szczury biegały, w restauracjach znajdujących się nieopodal szczury na zapleczu wycieczkami.mnie nigdy to miasto nie urzekło i jiz tak zostanie i nie dlatego ze tu blisko mieszkam bo po 2 tygodniach wakacji mówiłam to samo gdy wróciłam do Pl.Jeszcze nie zapomnę jak na ulicy każdy papierek podnosiłam bo nie chciałam żeby było jak w tym pięknym Paryżu heheSerio mi się marzy wycieczka do Paryża;-) ale ja pamietam jak się wszyscy zachwycali Wiedniem. Pojechałam ok fajnie, ale nie jakieś wow. Chociaż życie podziemne Polaków tak kwitnie ;-)
Barcelona jest zadbana, masa ludzi to fakt, ale miasto urzeka...Nie wszystkie ale nasze Polskie miasta sa ładne i zadbane .Rzeszów np jest mega fajny i czysty.Ja jak przyjechałam do Paryża pierwszy raz to było jedno wielkie rozczarowanie Niektóre miejsca sa piekne fakt ale ogólnie brud smrod
Dobra zobaczymy ile wytrzymasz :-) teoretycznie 6 dpt możesz już zrobić.Teoretycznie niedziela (21go),ale wiadomo, ze ciezko bedzie w niedziele zrobić betę, wiec pewnie piątek lub sobota. Zależy ile wytrzymam. Tak, blastka.
Chodzilo mi o mniejsze miasteczka Rzeszow to jest misto nie miasteczko.Nie wiem w jakich wioskach takie ceny, ale w Rzeszowie za mieszkanie 75m2 musisz zaplacic 300-350tys w stanie surowym...
Aa oki [emoji4]Chodzilo mi o mniejsze miasteczka Rzeszow to jest misto nie miasteczko.
To wcale nie jest zle endometrium,gorzej ze nie jest trojwarstwowe.W jakiej klinice jestes?Witam. Dawno się nie udzielałam ale podczutuje was cały czas. Zaczęłam przygotowania do kriotransferu. Podchodzę w Pradze. Jednak dziś trochę się zalamalam bo okazało się ze wczoraj był 12 dzień cyklu - endometrium 10,8mm ale nie jest trój warstwowe, więc transfer pewnie odrocza do następnego cyklu.Mam jeszcze jutro u swojego ginekologa zrobić kolejne usg i przesłać do kliniki.....Ale nie mam już nadziei ze w tym cyklu podejde
.