reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moze i Warszawie lepiej sie zarabia ale utrzymanie jest drozsze.Wynajecie muesxkania a kupno to hoho Za 300tys.to ja dom eybuduje na wsi lub kupie ponad 100metrowe mieszkanie w malym miasteczku a tu w stolycy to o kawalerce moge tylko pomarzyc.Chociaz ja akurat nie narzekam na mieszkanie w Warszawie no moze tylko na korki poza tym uwielbiam tu mieszkac,ten tlok uwielbiam,te pogon i te stare kamienice i ulice z dusza
Nie wiem w jakich wioskach takie ceny, ale w Rzeszowie za mieszkanie 75m2 musisz zaplacic 300-350tys w stanie surowym...

Serio mi się marzy wycieczka do Paryża;-) ale ja pamietam jak się wszyscy zachwycali Wiedniem. Pojechałam ok fajnie, ale nie jakieś wow. Chociaż życie podziemne Polaków tak kwitnie ;-)
Kazdy odbiera inaczej.Nigdy nie zapomnę jak za czasów narzyczeństwa pojechałam z mężem pod wierze Eiffla a ze bylo zimno mega i późno bylo mało ludzi a przed nami z 2 metry szczury biegały, w restauracjach znajdujących się nieopodal szczury na zapleczu wycieczkami.mnie nigdy to miasto nie urzekło i jiz tak zostanie i nie dlatego ze tu blisko mieszkam bo po 2 tygodniach wakacji mówiłam to samo gdy wróciłam do Pl.Jeszcze nie zapomnę jak na ulicy każdy papierek podnosiłam bo nie chciałam żeby było jak w tym pięknym Paryżu hehe

Dziewcxyny chciałam się pochwalić. Po moim 9 dniowym oczyszczanie z toksyn spadło 2.5 kg łącznie w cm straciłam 17 z poszczególnych miejsc(biodra,ramie,uda,talia,lydk)
Zyskałam duzo.energii i czuje się mega świetnie.Tak jak powiedziala znajoma bedzie mi tego brakować i tak jest.

Witam. Dawno się nie udzielałam ale podczutuje was cały czas. Zaczęłam przygotowania do kriotransferu. Podchodzę w Pradze. Jednak dziś trochę się zalamalam bo okazało się ze wczoraj był 12 dzień cyklu - endometrium 10,8mm ale nie jest trój warstwowe, więc transfer pewnie odrocza do następnego cyklu.Mam jeszcze jutro u swojego ginekologa zrobić kolejne usg i przesłać do kliniki.....Ale nie mam już nadziei ze w tym cyklu podejde😭
.

reklama
Witam. Dawno się nie udzielałam ale podczutuje was cały czas. Zaczęłam przygotowania do kriotransferu. Podchodzę w Pradze. Jednak dziś trochę się zalamalam bo okazało się ze wczoraj był 12 dzień cyklu - endometrium 10,8mm ale nie jest trój warstwowe, więc transfer pewnie odrocza do następnego cyklu.Mam jeszcze jutro u swojego ginekologa zrobić kolejne usg i przesłać do kliniki.....Ale nie mam już nadziei ze w tym cyklu podejde😭
.
To wcale nie jest zle endometrium,gorzej ze nie jest trojwarstwowe.W jakiej klinice jestes?

Do góry