reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, szybkie pytanie. Pakiet na trombofilię zamawiać dla siebie czy i dla meza?
Badanie będzie przez testydna.pl

Ja to wiem ,ale z drugiej strony tak sobie myslę, że normalnie kobiety, które naturalnie zachodzą, na tym etapie czyli tydzień do okresu i nie maja pojęcia, normalnie chodzą na siłownie i pija wino
Na tym etapie nie może zaszkodzić dziecku, tylko donoszeniu ciąży. Bo nie ma jeszcze łożyska.
Ale tak, rozumiem Cię. Nigdy nie zapomnę, jak któraś z Was napisała o Rozenkowej, że bała się po transferze chodzić na szpilkach, a niektóre, że iść na dwójkę i się napiąć 🙃 ja z tym drugim nadal się boję, chociaż jako kobieta przecież tego nie robię 😀

Ja czytalam ze w tych winach free i tak sa jeskies sladowe ilosci alko ;) chyba nawet na tych etykietach jest napisane ze nie sa wskazane dla kobiet w ciazy ;)
Zależy jakie wino. Nie kazde piwo 0% ma też 0% 😉 i zgadzam się warto czytać etykiety.
Polecam stronę bealkoholove.com

A i fajny artykuł który potwierdza nasze obie teorie 😉

Zależy jakie wino. Nie kazde piwo 0% ma też 0% 😉 i zgadzam się warto czytać etykiety.
Polecam stronę bealkoholove.com

A i fajny artykuł który potwierdza nasze obie teorie 😉

Ależ jakie teorie? Wino 0% to destylat wymieszany z sokiem winogronowym. Pijemy i jemy taki syf, ze to jest wierzchołek góry lodowej.

Mowie o tym ze nie każde bezalkoholowe jest bezalkoholowe. Co do destylantu nie do końca sie zgodzę. Ale nie moim zadaniem jest obrona win piw czy czegoś tam 😉 i też uważam że jemy pijemy czy też wdychamy dużo większy syf niż piwo czy tam wino bezalkoholowe 😊
Ależ jakie teorie? Wino 0% to destylat wymieszany z sokiem winogronowym. Pijemy i jemy taki syf, ze to jest wierzchołek góry lodowej.

reklama
Do góry