reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Kasiekt na tym etapie takie rzeczy to juz chyba normalka - pozniej sie robi hardcore :) Pomiedzy piersiami sie rob i takie cos ;) to ciagnie i czasami boli bo tam jest macica ;) ja mam czasami wrazenie ze wszystko mi zaraz wyplynie ;) A szyjka przeciez głeboko. Juz nawet nie zadaje pytan tylko mysle byle do przodu ;)
Dobrze ze mam w poniedzialek wizyte.Troche sie przestraszylam o mezu nie wspomne.Troche sie tez przemeczylam dzisiaj bo i ogarnialam dom i gotowalam barszcz czerwony i krokiety wiec nie wiem czy tez nie mialo to wplywu. A na dodatek mam poczatki anemii wiec pilam kakao wiec moze i mleko mialo jakis wplyw😪Masakra

Dobrze ze mam w poniedzialek wizyte.Troche sie przestraszylam o mezu nie wspomne.Troche sie tez przemeczylam dzisiaj bo i ogarnialam dom i gotowalam barszcz czerwony i krokiety wiec nie wiem czy tez nie mialo to wplywu. A na dodatek mam poczatki anemii wiec pilam kakao wiec moze i mleko mialo jakis wplyw😪Masakra
Ja tez w pn mam wizyte i tez nie moge sie doczekac. Niunia Cie pewnie teraz naciska tu i owdzie ;) Mi wyniki krwi teraz wyszly jeszcze gorsze niz poprzednio i tez sie juz bardzo denerwuje ;( tylko anemia mi sie ladnie wyrownala bo wypilam hektolitry tego napoju pietrszkowego ;) pij pietruszke na anemie jest najlpesza ;)

@fredka84 co tam sobie porabiasz bez męza tyle czasu? Mnie Łukasz zawiozl do rodzicow i pojechal postrzealc, on 24 lutego ma egzamin. Ja sie objadalam winogronem ;)
Dziś kuchnie sprzątałam na błysk i wypralam narożnik. Jakoś mnie tak natchnęło 😜
Mój niedawno przyjechał - skrócił wyjazd. Zjedliśmy właśnie pizzę i dalej oglądamy Narcosa. Ale tam się cuda działy w tej Kolumbii 😱

Dziś kuchnie sprzątałam na błysk i wypralam narożnik. Jakoś mnie tak natchnęło [emoji12]
Mój niedawno przyjechał - skrócił wyjazd. Zjedliśmy właśnie pizzę i dalej oglądamy Narcosa. Ale tam się cuda działy w tej Kolumbii [emoji33]
Moj kolega jest mezem Kolumbijki - laska jest w naszym wieku i wg niej Pablo Escobar to bog, a Narcos amwrykanska propaganda [emoji2358][emoji38]
Tak ludzie byli w niego zapatrzeni i do tego stopnia zaślepieni [emoji2358][emoji2358]

Ja tez w pn mam wizyte i tez nie moge sie doczekac. Niunia Cie pewnie teraz naciska tu i owdzie ;) Mi wyniki krwi teraz wyszly jeszcze gorsze niz poprzednio i tez sie juz bardzo denerwuje ;( tylko anemia mi sie ladnie wyrownala bo wypilam hektolitry tego napoju pietrszkowego ;) pij pietruszke na anemie jest najlpesza ;)
Normy sa dla ludzi, ktorzy nie sa w ciąży. Nie martw sie wynikami, na pewno jest ok.
Ja jedne wyniki w ciazy tez mialam mega zle - prswie zawalu dostałam. Poszlam na wizytę, a moja gin mowi - to normalne [emoji1787][emoji1787]. Ja jej mowie - moglas mnie uprzedzic, bo od 4 dni nie spie. A ta do mnie - sorki, zapomnialam [emoji16][emoji16]
W drugiej ciąży juz wiedzialam.

Natki czy korzenia?Jak robisz?Bo ja nakupilam brkul fasolke i gorzka czekolade a dzis barszcz czerwony

reklama
Normy sa dla ludzi, ktorzy nie sa w ciąży. Nie martw sie wynikami, na pewno jest ok.
Ja jedne wyniki w ciazy tez mialam mega zle - prswie zawalu dostałam. Poszlam na wizytę, a moja gin mowi - to normalne [emoji1787][emoji1787]. Ja jej mowie - moglas mnie uprzedzic, bo od 4 dni nie spie. A ta do mnie - sorki, zapomnialam [emoji16][emoji16]
W drugiej ciąży juz wiedzialam.
No wlasnie moj mnie jeszcze nakreca i chce od razu dzwonic po lekarzach - u mnie bardzo wysoko leukocyty i plytki krwi a na wynikch jest ciagle na czerwono napisane wskazana pilna konsultacja 👍 Ale ja sobie ciagle przypominam slowa mojego lekarza Gametowego do kotrego zadzwonilam bo jak tarcyce zawsze idalna na 1 tak w ciazy mi spadla jeszcze do 0,08 i juz zawal a - on mowi ze w ciazy wszystko mozliwe. Nooo ale przynajmniej z ta anemia dalam rade i mocz tez piekny czysty ;)

Do góry