reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Natki czy korzenia?Jak robisz?Bo ja nakupilam brkul fasolke i gorzka czekolade a dzis barszcz czerwony
To zielone - to natka tak 😂😂😂 zawsze sie myle. Ja zawsze lubialam pietruszke ale o rosolku, do sosowi kocham ja kroic tak mi pachnie. Ale od kad sie dowiedzilm ze mam anemie to mowie NIE - tak nie moze byc tymbardziej ze ja zawsze swiadomie jadlam. Codziennie robilam napoj pietruszkowy w termomiks ale mozna go robic normalnie w blender. W zasadzie to jest tylko pietruszka liscie - kilka gałązek, woda z lodem, cytryna i troche cukru brazowego. Taka fajna pianka zielona sie zrobi jak to wszystko dokladnie zblendujesz ;) Jak ci bardzo zalezy to wszystko wypijesz ;) Codziennie tez wyciskalam soki z marchewki i jabluszka ale pozniej juz mi sie nie chcialo i kupilismy caly zapas bobofruita. No i troche soku z czarnej porzeczki. Wyniki w 3 tygodnie poporawilam o dwie cyfry 👍o_O👊😂 Tylko teraz znowu sie troche martwie bo od wizyty nic nie przytylam a zawsze jakies dwa kg szlo do przodu a teraz na Łukaszu sprawdzalam czy sie waga nie zepsula. A przeciez jem normalnie.

reklama
Dziewczyny mam chyba głupie pytanie, jestem 8 dpt dwudniowego zarodka iii... mam ogromną ochotę na cydr. Napić, czy nie?
Jest ryzyko ze już zarodek się zaimplantowal. Gdyby to był 3dpt to jeszcze :p My tu na wszystko uważamy. Ja tez mam czasem ochotę na piwo ale jak już jest to mi się wymiotować chce:p Alkohol w ciąży jest kontrowersyjny. Tak samo jak leki przeciwdepresyjne, przeciwzakrzepowe itd... Wiec nikt Ci jasno nie odpowie:-)

Ja od 3 mc jadę na paliwie somersby o% 🤣 najbardziej smakuje mi to klasyczne reszta jakas taka perfumowana dla mnie 😅 ewentualnie cin cin free 😊 polecam 😉
Ja czytalam ze w tych winach free i tak sa jeskies sladowe ilosci alko ;) chyba nawet na tych etykietach jest napisane ze nie sa wskazane dla kobiet w ciazy ;)

To zielone - to natka tak 😂😂😂 zawsze sie myle. Ja zawsze lubialam pietruszke ale o rosolku, do sosowi kocham ja kroic tak mi pachnie. Ale od kad sie dowiedzilm ze mam anemie to mowie NIE - tak nie moze byc tymbardziej ze ja zawsze swiadomie jadlam. Codziennie robilam napoj pietruszkowy w termomiks ale mozna go robic normalnie w blender. W zasadzie to jest tylko pietruszka liscie - kilka gałązek, woda z lodem, cytryna i troche cukru brazowego. Taka fajna pianka zielona sie zrobi jak to wszystko dokladnie zblendujesz ;) Jak ci bardzo zalezy to wszystko wypijesz ;) Codziennie tez wyciskalam soki z marchewki i jabluszka ale pozniej juz mi sie nie chcialo i kupilismy caly zapas bobofruita. No i troche soku z czarnej porzeczki. Wyniki w 3 tygodnie poporawilam o dwie cyfry 👍o_O👊😂 Tylko teraz znowu sie troche martwie bo od wizyty nic nie przytylam a zawsze jakies dwa kg szlo do przodu a teraz na Łukaszu sprawdzalam czy sie waga nie zepsula. A przeciez jem normalnie.
Dziekuje.Wyprobuje w poniedzialek w szejkerze👍🙂

reklama
Do góry