reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Natki czy korzenia?Jak robisz?Bo ja nakupilam brkul fasolke i gorzka czekolade a dzis barszcz czerwony
To zielone - to natka tak 😂😂😂 zawsze sie myle. Ja zawsze lubialam pietruszke ale o rosolku, do sosowi kocham ja kroic tak mi pachnie. Ale od kad sie dowiedzilm ze mam anemie to mowie NIE - tak nie moze byc tymbardziej ze ja zawsze swiadomie jadlam. Codziennie robilam napoj pietruszkowy w termomiks ale mozna go robic normalnie w blender. W zasadzie to jest tylko pietruszka liscie - kilka gałązek, woda z lodem, cytryna i troche cukru brazowego. Taka fajna pianka zielona sie zrobi jak to wszystko dokladnie zblendujesz ;) Jak ci bardzo zalezy to wszystko wypijesz ;) Codziennie tez wyciskalam soki z marchewki i jabluszka ale pozniej juz mi sie nie chcialo i kupilismy caly zapas bobofruita. No i troche soku z czarnej porzeczki. Wyniki w 3 tygodnie poporawilam o dwie cyfry 👍o_O👊😂 Tylko teraz znowu sie troche martwie bo od wizyty nic nie przytylam a zawsze jakies dwa kg szlo do przodu a teraz na Łukaszu sprawdzalam czy sie waga nie zepsula. A przeciez jem normalnie.

reklama
Dziewczyny mam chyba głupie pytanie, jestem 8 dpt dwudniowego zarodka iii... mam ogromną ochotę na cydr. Napić, czy nie?
Jest ryzyko ze już zarodek się zaimplantowal. Gdyby to był 3dpt to jeszcze :p My tu na wszystko uważamy. Ja tez mam czasem ochotę na piwo ale jak już jest to mi się wymiotować chce:p Alkohol w ciąży jest kontrowersyjny. Tak samo jak leki przeciwdepresyjne, przeciwzakrzepowe itd... Wiec nikt Ci jasno nie odpowie:-)

Ja od 3 mc jadę na paliwie somersby o% 🤣 najbardziej smakuje mi to klasyczne reszta jakas taka perfumowana dla mnie 😅 ewentualnie cin cin free 😊 polecam 😉
Ja czytalam ze w tych winach free i tak sa jeskies sladowe ilosci alko ;) chyba nawet na tych etykietach jest napisane ze nie sa wskazane dla kobiet w ciazy ;)

To zielone - to natka tak 😂😂😂 zawsze sie myle. Ja zawsze lubialam pietruszke ale o rosolku, do sosowi kocham ja kroic tak mi pachnie. Ale od kad sie dowiedzilm ze mam anemie to mowie NIE - tak nie moze byc tymbardziej ze ja zawsze swiadomie jadlam. Codziennie robilam napoj pietruszkowy w termomiks ale mozna go robic normalnie w blender. W zasadzie to jest tylko pietruszka liscie - kilka gałązek, woda z lodem, cytryna i troche cukru brazowego. Taka fajna pianka zielona sie zrobi jak to wszystko dokladnie zblendujesz ;) Jak ci bardzo zalezy to wszystko wypijesz ;) Codziennie tez wyciskalam soki z marchewki i jabluszka ale pozniej juz mi sie nie chcialo i kupilismy caly zapas bobofruita. No i troche soku z czarnej porzeczki. Wyniki w 3 tygodnie poporawilam o dwie cyfry 👍o_O👊😂 Tylko teraz znowu sie troche martwie bo od wizyty nic nie przytylam a zawsze jakies dwa kg szlo do przodu a teraz na Łukaszu sprawdzalam czy sie waga nie zepsula. A przeciez jem normalnie.
Dziekuje.Wyprobuje w poniedzialek w szejkerze👍🙂

reklama
Do góry