bazylia128
Fanka BB :)
To zielone - to natka tak zawsze sie myle. Ja zawsze lubialam pietruszke ale o rosolku, do sosowi kocham ja kroic tak mi pachnie. Ale od kad sie dowiedzilm ze mam anemie to mowie NIE - tak nie moze byc tymbardziej ze ja zawsze swiadomie jadlam. Codziennie robilam napoj pietruszkowy w termomiks ale mozna go robic normalnie w blender. W zasadzie to jest tylko pietruszka liscie - kilka gałązek, woda z lodem, cytryna i troche cukru brazowego. Taka fajna pianka zielona sie zrobi jak to wszystko dokladnie zblendujesz Jak ci bardzo zalezy to wszystko wypijesz Codziennie tez wyciskalam soki z marchewki i jabluszka ale pozniej juz mi sie nie chcialo i kupilismy caly zapas bobofruita. No i troche soku z czarnej porzeczki. Wyniki w 3 tygodnie poporawilam o dwie cyfry Tylko teraz znowu sie troche martwie bo od wizyty nic nie przytylam a zawsze jakies dwa kg szlo do przodu a teraz na Łukaszu sprawdzalam czy sie waga nie zepsula. A przeciez jem normalnie.Natki czy korzenia?Jak robisz?Bo ja nakupilam brkul fasolke i gorzka czekolade a dzis barszcz czerwony