reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak, biorę acard. Pisałam wyżej, ale 20 dpt. Teraz jakby chyba spokojniej po tym skrzepie i potoku na IP.
Niestety acard wzmaga takie krwotoki u wielu dziewczyny po transferze... Mnie gin z Invicty kazal odstawić acard I nie włączać ponownie. Drugi raz byłam na acard i drugi raz krwawienie po nim mialam

Niestety acard wzmaga takie krwotoki u wielu dziewczyny po transferze... Mnie gin z Invicty kazal odstawić acard I nie włączać ponownie. Drugi raz byłam na acard i drugi raz krwawienie po nim mialam
dlaczego w szpitalu nie kazali jej odstawic acard? Tam faktycznie chyba nic nie wiedza o ciazy po in vitro?

W każdym razie w szpitalu rozłożyli ręce. USG nie zrobili, bo za wcześnie. I powiedzieli mi, że źle liczyłam. Bo ja normalnie od ostatniej miesiączki, a oni że od transferu, więc 3+4 a nie 5+4. W każdym razie dzisiaj 20 dpt.
Betę mi zaproponowali, ale że wynik za 3-4 godziny, to może lepiej już rano i wtedy za pół godziny. Więc odmówiłam i powiedziałam, że pojadę rano do swojej kliniki, tam od razu będzie wynik też. A swoje pomyślałam, że ogólnie będą ogarniać, bo tutaj miałam wrażenie, że invitro to nie wiedzieli za bardzo co i jak.
Za tydzień miałam mieć USG serduszkowe, a oni że teraz nawet nie będzie pęcherzyka... Ale mili byli, chcoiaz tyle. Szpital Bródnowski.
A. Jak się przebierałam, żeby mnie na fotelu obejrzała, to poleciało tyle krwi i skrzep. Więc dobrze nie jest. Nie wiem, jak ja do jutra wytrzymam. Bo przecież to się musiało wydarzyć, gdy już zamykali klinikę....
Trzymaj się, odpoczywaj i spróbuj myśleć pozytywnie. Wierzę że wszystko będzie dobrze✊✊ Daj znać po wizycie w klinice.

reklama
Do góry