reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Aduś16
Takie drobne tkanki to z endometrium, może acard wspomogl ze sie oderwalo. Tez te drobne tkanki mialam i to dlugo sie utrzymywały a ciaza cały czas OK. Przespij ten stres, statystycznie krwawienie na tym etapie po transferze kończy się zdecydowanie częściej szczęśliwie niz źle wiec statystyka jest tez po Twojej stronieGalaretka ale były jakieś małe drobne tkanki.
bazylia128
No mi podobno tez sie woda ztrzymuje stad te cirnce i bolace nadgarstki. Dla mnie aktualna waga to zupelna nowosc ale tak dlugo na to czekalam przeciez nie bede sie narazie dolowac -Łukasz sie tylko smieje ze mnie ze bedziemy musieli niedlugo futryny w domu wymieniac bo pnie zmieszcze sie w drzwiaach U mnie juz 13 kg na plusie a w pn mam wazenie Ja mysle ze leki tez robia swoje no bo jak dlugo mozna brac te wszystkie hormony.Rzekomo woda mi sie zatrzymała w organizmie dlatego tyle az na plus i szybko spadło ale placz byl
Evela.6
Jejku ile stresu... Trzymam za Was mocno kciuki [emoji110]Dzwoniłam do kliniki, kazali jechać do szpitala. Krwawię mocno, bez skrzepów, bez skurczy.
5+4
motylek24
Jeśli nie odczuwasz bólu związanego ze skurczami to jest nadzieja że wszystko będzie dobrze. Może nie bierz leków rozrzedzających krew, jutro lekarz zdecyduje co dalej.Tak, pojadę z samego rana do kliniki.
Jak dzwoniłam, to kazali dać rano znać, no ale raczej mówili że telefonicznie, jednak sytuacja wygląda już inaczej, niż przed ip.
bazylia128
A pewnie ze bede - zawsze o tym marzylamBędziesz z wózkiem cisnąć na początek
motylek24
@Aduś16 czyli już oficjalnie jesteś w ciąży! Gratulacje. Krawawienia już minęły ?Takie drobne tkanki to z endometrium, może acard wspomogl ze sie oderwalo. Tez te drobne tkanki mialam i to dlugo sie utrzymywały a ciaza cały czas OK. Przespij ten stres, statystycznie krwawienie na tym etapie po transferze kończy się zdecydowanie częściej szczęśliwie niz źle wiec statystyka jest tez po Twojej stronie
Aduś16
Krwawilam jeden dzień, tzn wg lekarza plamilam.. to było prawie 3 tyg temu od tego czasu 3 usg. Bezowe plamienia z tkankami sie utrzymują ale mam rozwarstwienie pozakosmowowe wiec może dlatego. No oficjalnie ciaza jest 8t3d dzis a co dalej będzie to who knows! W nastepny piątek nifty ...@Aduś16 czyli już oficjalnie jesteś w ciąży! Gratulacje. Krawawienia już minęły ?
reklama
mala_Mi 80
Trzymaj się kochana ❤Tak się boję... Liczę, że to tylko krwiak. Nawet nie mam siły płakać
Podziel się: