reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Galaretka ale były jakieś małe drobne tkanki.
Takie drobne tkanki to z endometrium, może acard wspomogl ze sie oderwalo. Tez te drobne tkanki mialam i to dlugo sie utrzymywały a ciaza cały czas OK. Przespij ten stres, statystycznie krwawienie na tym etapie po transferze kończy się zdecydowanie częściej szczęśliwie niz źle wiec statystyka jest tez po Twojej stronie

Rzekomo woda mi sie zatrzymała w organizmie dlatego tyle az na plus i szybko spadło ale placz byl 😂
No mi podobno tez sie woda ztrzymuje stad te cirnce i bolace nadgarstki. Dla mnie aktualna waga to zupelna nowosc :p :biggrin2:👍 ale tak dlugo na to czekalam przeciez nie bede sie narazie dolowac -Łukasz sie tylko smieje ze mnie ze bedziemy musieli niedlugo futryny w domu wymieniac bo pnie zmieszcze sie w drzwiaach ;) U mnie juz 13 kg na plusie a w pn mam wazenie ;) Ja mysle ze leki tez robia swoje no bo jak dlugo mozna brac te wszystkie hormony.

Tak, pojadę z samego rana do kliniki.
Jak dzwoniłam, to kazali dać rano znać, no ale raczej mówili że telefonicznie, jednak sytuacja wygląda już inaczej, niż przed ip.
Jeśli nie odczuwasz bólu związanego ze skurczami to jest nadzieja że wszystko będzie dobrze. Może nie bierz leków rozrzedzających krew, jutro lekarz zdecyduje co dalej.

Takie drobne tkanki to z endometrium, może acard wspomogl ze sie oderwalo. Tez te drobne tkanki mialam i to dlugo sie utrzymywały a ciaza cały czas OK. Przespij ten stres, statystycznie krwawienie na tym etapie po transferze kończy się zdecydowanie częściej szczęśliwie niz źle wiec statystyka jest tez po Twojej stronie
@Aduś16 czyli już oficjalnie jesteś w ciąży! Gratulacje. Krawawienia już minęły ?

@Aduś16 czyli już oficjalnie jesteś w ciąży! Gratulacje. Krawawienia już minęły ?
Krwawilam jeden dzień, tzn wg lekarza plamilam.. to było prawie 3 tyg temu od tego czasu 3 usg. Bezowe plamienia z tkankami sie utrzymują ale mam rozwarstwienie pozakosmowowe wiec może dlatego. No oficjalnie ciaza jest 8t3d dzis a co dalej będzie to who knows! W nastepny piątek nifty ...

reklama
Do góry