bazylia128
Fanka BB :)
ja Ciebie zawsze wyczajeNo akurat weszłam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja Ciebie zawsze wyczajeNo akurat weszłam![]()
Miałem 2 blastki i 1 to Marcelina A 2 siedzi w brzuchu Wiktoria 17 tc .Jak zycie pokazuje NIE MA BRZYDKICH ZARODKOWa ile zarodkow mialas? @fredka84 czytaj!!!! i uwierz !!!!!
A patrz na to. Tą metodę miałam, wiec może mam jednak fajnego zarodkaJak zycie pokazuje NIE MA BRZYDKICH ZARODKOWa ile zarodkow mialas? @fredka84 czytaj!!!! i uwierz !!!!!
Nie wiem jak sie nazywa, wygladaja tak, sa idealnie okragle, maja specyficzny kolor, sa bardzo dojrzale, mega soczyste, wystarczy go przekroic i mozesz nim posmarowac chleb, nie musisz trzec ani miksowac.Ja tre każdego pomidora [emoji16] jaki to jest specjalny?
no ja sie przyznaje ze czosnek w kazdej postaci i do wszystkiego pasuje - poprostu uwielbaiam a juz najbardziej taki wlasny sos czosnkowyMnie do śniadania czosnek nie pasuje![]()
napewno masz SUPER SWIETNEGO zarodka - dla mnie tylko ciekawe jakiej plciA patrz na to. Tą metodę miałam, wiec może mam jednak fajnego zarodka![]()
Mąż mi podpaskę przywiózł, bo go poprosiłam. Nie wiedziałam, że to może być takie istotne...Jak pojedziesz do szpitala to zrobią usg i może coś więcej. Generalnie weź ze sobą środki czystościowe zużyte ( podpadła, wkładka) bo jak mówisz, ze krwawisz to będzie chciała położna zobaczyć jakie nasilenie.
T o odzywaj sie czesciejNo co mam poradzić ?![]()