reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jestem załamana. Z 16 pobranych komórek, 9 podali do zapłodnienia i tylko 2 ruszyły. Mamy słabe nasienie więc nie wiadomo czy w ogóle przetrwają. Ostatnio też były 2 i żadna nie dotrwała nawet do 3 dnia. Ku.rwa tym razem miało być inaczej 😭😭😭

😥😥😥 Kochana, strasznie jest mi przykro 😭 Oby te 2 były bardzo silne i przetrwały ✊✊✊✊✊❤️

reklama
Boże, tak bardzo mi przykro 😥. Dlaczego to jest tak kurwwsko ciężkie 🤷 Jakby było mało zmartwień 😥. Nie płacz kochanie ❤️. Nadzieja w tej dwójce ❤️
Tak wiem, zgodnie z tym co sama powtarzam trzeba wierzyć do końca. I będę, bo to moje maleństwa tam siedzą na szkle. Ale muszę też zacząć szukać innej kliniki bo im nie ufam. Teraz jadę do Czech, to ostatnia deska ratunku 😞 Tylko ten jeb.any covid mi przeszkadza

haha a unas jest na zmianę;) ja generalnie zawsze zmarźluch byłam, ale jak się do bloku przeprowadziłam to nie lubię takiego mocnego ciepełka, bo wtedy jest strasznie sucho i mi duszno. Za to moj ukochany małżonek, któremu normalnie nie jest zimno to woli jak jest 25, bo wtedy może siedzieć w krótkim rękawie i gaciach :D I tak on odkręca, ja zakręcam i tak dalej :p
dogadalabym sie z Towim mezem :) bysmy mieli saune w domu :D

Tak wiem, zgodnie z tym co sama powtarzam trzeba wierzyć do końca. I będę, bo to moje maleństwa tam siedzą na szkle. Ale muszę też zacząć szukać innej kliniki bo im nie ufam. Teraz jadę do Czech, to ostatnia deska ratunku 😞 Tylko ten jeb.any covid mi przeszkadza
Przykro mi, ale póki jest choć 1 to jest nadzieja. A w której klinice jestes?

Dziewczyny jestem załamana. Z 16 pobranych komórek, 9 podali do zapłodnienia i tylko 2 ruszyły. Mamy słabe nasienie więc nie wiadomo czy w ogóle przetrwają. Ostatnio też były 2 i żadna nie dotrwała nawet do 3 dnia. Ku.rwa tym razem miało być inaczej 😭😭😭
Nie skreslaj jeszcze tych dwoch co ryszyly, wcale nie musi byc jak ostatnim razem . Trzymam bardzo mocno kciuki zeby jednak bylo inaczej !! 🙏 ✊

Będzie dobrze! Trzymam mocno!
@dori78 @Aduś16 za Was też bardzo mocno!
Ja już po pobraniu, czekam na wyniki trzeciej weryfikacji. Jakoś dzisiaj mam takie złe myślenie, nie wiem czemu 😟
Bedzie pieknie, nie wolno dopuszczać nawet takich myśli! Trzymam mocno✊
Mi się dziś śniło że już urodziłam i od razu wstałam z dobrym humorem😁

Pamiętaj że wystarczą dwie a nawet jedna (ja mialam raz 2 a raz 3 i wystarczyło). Musisz w to wierzyć✊

l
Tak wiem, zgodnie z tym co sama powtarzam trzeba wierzyć do końca. I będę, bo to moje maleństwa tam siedzą na szkle. Ale muszę też zacząć szukać innej kliniki bo im nie ufam. Teraz jadę do Czech, to ostatnia deska ratunku 😞 Tylko ten jeb.any covid m

bardzo mi przykro, czemu wszystkich nie zapladniali tylko 9? czy reszta byla niedojrzala? ICSI mialas? trzymam kciuko za 2 waleczne komoreczki

reklama
Do góry