reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O to muszę się pospieszyć i zakupić w Lidlu. Schowam do szafy w pracy[emoji23][emoji23][emoji23] poczeka sobie na nowe lokum. Muszę przed mężem ukryć [emoji12] kupiłam kiedyś maszynę do wypieku chleba, zgadnij ile razy użyłam.
Kupuj, kupuj. Nie pozalujesz.
Chleb tez w nim zrobisz [emoji16][emoji16]
Jak juz kiedys sie zdecydujesz [emoji14][emoji14]

reklama
Dziękuję siostro 😘 Wiesz, ja nie piekę w ogóle bo zawsze powtarzam: a nóż mi wyjdzie i co wtedy? Wtedy to już będę miała prze.srane na całego. Wystarczy, że gotuję co nieco 😂😂😂
Wiesz już coś na temat jajek? Ja jestem obsrana że strachuJa mogę dopiero dzwonić pomiędzy 13-14

@dori78 powodzenia dziś ❤️
@Aduś16 Ty wiesz ✊✊✊

Hej dziewczynki, proszę trzymajcie kciuki za moje maleństwo oby sie okazalo dzisiaj że wszystko jest dobrze i nie ma powodu do obaw... Tak sie boje 😥
Mój mąż wziął sobie specjalnie wolne w pracy żeby ze mną pojechać bo ja sama nie jestem w stanie.. ☹️
Miruś, pięknych widoków myszko❤️❤️❤️. Oby tamten Gonzo się pomylił ✊✊✊

Ja też dlatego coraz mniej lubię swoje mieszkanie, dobrze że to wynajmowane [emoji85] dzięki koronie i przez in vitro siedzę i tak w Polsce i mam swoje 24 stopnie [emoji28] a mąż jak tu do mnie przyjeżdża to chodzi w krótkich spodenkach bo mu za ciepło [emoji1787]
Przy 22st to ja pod kocem opatulona na sofie koczuje :) ja jestem mega cieplolubna, moj maz odwrotnie wiec ciezko znalezc zloty srodek [emoji58][emoji55] ale zazwyczaj to on chodzi w gaciach zebym ja nie marzla :)

Owszem tak, co według mnie świadczy ze lidlomix jest tak samo dobry co termomix więc po co przepłacać 😉 a przegrali bo niektóre funkcje wzieli z termo. 😉
A tak zmieniając temat 🙈 @fredka84 co tam dziś pichcisz?? 🤣🤣🙈 Właśnie się zastanawiam co tam dziś upiec 🙈
Ja dziś już nic 😎. Te rurki muszą starczyć na 3 dni 😎. Ja średnio lubię gotować i piec ale za to lubię bardzo żreć. No i muszę się poświęcać dla sprawy 😎

reklama
Dziewczyny jestem załamana. Z 16 pobranych komórek, 9 podali do zapłodnienia i tylko 2 ruszyły. Mamy słabe nasienie więc nie wiadomo czy w ogóle przetrwają. Ostatnio też były 2 i żadna nie dotrwała nawet do 3 dnia. Ku.rwa tym razem miało być inaczej 😭😭😭
Boże, tak bardzo mi przykro 😥. Dlaczego to jest tak kurwwsko ciężkie 🤷 Jakby było mało zmartwień 😥. Nie płacz kochanie ❤️. Nadzieja w tej dwójce ❤️

Do góry