reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O to muszę się pospieszyć i zakupić w Lidlu. Schowam do szafy w pracy[emoji23][emoji23][emoji23] poczeka sobie na nowe lokum. Muszę przed mężem ukryć [emoji12] kupiłam kiedyś maszynę do wypieku chleba, zgadnij ile razy użyłam.
Kupuj, kupuj. Nie pozalujesz.
Chleb tez w nim zrobisz [emoji16][emoji16]
Jak juz kiedys sie zdecydujesz [emoji14][emoji14]

reklama
Dziękuję siostro 😘 Wiesz, ja nie piekę w ogóle bo zawsze powtarzam: a nóż mi wyjdzie i co wtedy? Wtedy to już będę miała prze.srane na całego. Wystarczy, że gotuję co nieco 😂😂😂
Wiesz już coś na temat jajek? Ja jestem obsrana że strachuJa mogę dopiero dzwonić pomiędzy 13-14

@dori78 powodzenia dziś ❤️
@Aduś16 Ty wiesz ✊✊✊

Hej dziewczynki, proszę trzymajcie kciuki za moje maleństwo oby sie okazalo dzisiaj że wszystko jest dobrze i nie ma powodu do obaw... Tak sie boje 😥
Mój mąż wziął sobie specjalnie wolne w pracy żeby ze mną pojechać bo ja sama nie jestem w stanie.. ☹️
Miruś, pięknych widoków myszko❤️❤️❤️. Oby tamten Gonzo się pomylił ✊✊✊

Ja też dlatego coraz mniej lubię swoje mieszkanie, dobrze że to wynajmowane [emoji85] dzięki koronie i przez in vitro siedzę i tak w Polsce i mam swoje 24 stopnie [emoji28] a mąż jak tu do mnie przyjeżdża to chodzi w krótkich spodenkach bo mu za ciepło [emoji1787]
Przy 22st to ja pod kocem opatulona na sofie koczuje :) ja jestem mega cieplolubna, moj maz odwrotnie wiec ciezko znalezc zloty srodek [emoji58][emoji55] ale zazwyczaj to on chodzi w gaciach zebym ja nie marzla :)

Owszem tak, co według mnie świadczy ze lidlomix jest tak samo dobry co termomix więc po co przepłacać 😉 a przegrali bo niektóre funkcje wzieli z termo. 😉
A tak zmieniając temat 🙈 @fredka84 co tam dziś pichcisz?? 🤣🤣🙈 Właśnie się zastanawiam co tam dziś upiec 🙈
Ja dziś już nic 😎. Te rurki muszą starczyć na 3 dni 😎. Ja średnio lubię gotować i piec ale za to lubię bardzo żreć. No i muszę się poświęcać dla sprawy 😎

reklama
Dziewczyny jestem załamana. Z 16 pobranych komórek, 9 podali do zapłodnienia i tylko 2 ruszyły. Mamy słabe nasienie więc nie wiadomo czy w ogóle przetrwają. Ostatnio też były 2 i żadna nie dotrwała nawet do 3 dnia. Ku.rwa tym razem miało być inaczej 😭😭😭
Boże, tak bardzo mi przykro 😥. Dlaczego to jest tak kurwwsko ciężkie 🤷 Jakby było mało zmartwień 😥. Nie płacz kochanie ❤️. Nadzieja w tej dwójce ❤️

Do góry