reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja kiedyś też chciałam jak był taki wielki szał na niego 🙈 ale stwierdziłam że mi po prostu szkoda kasy, później mi ta "chcica" przeszła 🤣🤣 dopiero w tamtym roku kupiłam. I plułam sobie w twarz jak tak długo mogłam funkcjonować bez niego. 🤦‍♀️ Też oglądałam filmy i doszlam do wniosku ze zaRyzykuje. I serioo nie ma różnicy, wręcz lidlomix ma większą misę co jest dużym plusem. Ogólnie te filmiki są o dupe rozbić. Teraz w Hiszpanii podajże wytoczyli lidlowi sprawę bo za dużo lidlomixów schodzi, jest za duża konkurencja dla termomixa. Bo wiele ludzi woli dać 1800 zł (ja dalam jeszcze mniej) niż 6 tysięcy. 🙈 Jedyny minus jak zauważyłam w lidlomixie to to że więcej miejsca zajmuje. 🙈
tak masz racje ta misa w termo nie jest imponujaca ;)

reklama
Spoko, nie znam nikogo, kto by powiedzial, ze zaluje, ze wydal tyle kasy jak mogl wydac mniej (w kontekscie Thermo)[emoji6] Poza moim bratem, bo on moze powiedziec mi szczerze [emoji16]
I wiadomo, ze bedziesz zadowolona, bo machina jest super. A przepisy na wszytsko sa w necie, jesli nie ma we wbudowanych i nie trzeba placic abonamentu, zeby miec dostep. Ale co kto lubi [emoji4]
I moj maz to tez gadzeciaz, ale coz - ma mnie jako glos rozsadku, bo majac dzieci wg mnie trzeba jednak myslec perspektywicznie i ograniczyc swoje zachcianki.
ja na razie mbonament mam za darmo - ale masz racje przy dzieciach trzeba rozsadkowo podchodzic do finansow. Moj teraz sprawdza takie inne maszyny - takie do cyckow musimy kupic 😂 😂 😂

Moja temperatura [emoji28] której niestety nie mogę sobie ustawić obecnie w mieszkaniu [emoji24]
Ppslaezylam się spółdzielni, że ogrzewanie nie działa, a oni mi z tekstem, że 24 stopnie nie będę mieć, bo oni muszą zapewnić w mieszkaniu 20 stopni, ja mam 22 to mi wystarczy i nawet jak dam na maxa to na 22 się zatrzyma [emoji15] a dla mnie 22 to jeszcze jest zima [emoji28]
Przy 22st to ja pod kocem opatulona na sofie koczuje :) ja jestem mega cieplolubna, moj maz odwrotnie wiec ciezko znalezc zloty srodek 😑😶 ale zazwyczaj to on chodzi w gaciach zebym ja nie marzla :)

reklama
Przy 22st to ja pod kocem opatulona na sofie koczuje :) ja jestem mega cieplolubna, moj maz odwrotnie wiec ciezko znalezc zloty srodek 😑😶 ale zazwyczaj to on chodzi w gaciach zebym ja nie marzla :)
haha a unas jest na zmianę;) ja generalnie zawsze zmarźluch byłam, ale jak się do bloku przeprowadziłam to nie lubię takiego mocnego ciepełka, bo wtedy jest strasznie sucho i mi duszno. Za to moj ukochany małżonek, któremu normalnie nie jest zimno to woli jak jest 25, bo wtedy może siedzieć w krótkim rękawie i gaciach :D I tak on odkręca, ja zakręcam i tak dalej :p

Do góry