bazylia128
Fanka BB :)
Jak to? Dzisiaj bylas na usg? Co lekarz dokladnie powiedzial?Dziewczyny bardzo sie zmartwiłam... Powiedzieli ze ma mała główkę
Pod norma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to? Dzisiaj bylas na usg? Co lekarz dokladnie powiedzial?Dziewczyny bardzo sie zmartwiłam... Powiedzieli ze ma mała główkę
Pod norma
Kochana rozumiem Cię doskonale też jestem na etapie czekanie aby zacząć moc co kolwiek robić zacząć od nowa.. To czekanie jest najgorsze a czas i lata uciekają. Nawet staram się nie myśleć o tym że pierwsza procedura zakończyła się porażją bardziej skupiam się na tym co zrobić jeszcze by historia się nie powtórzyła.. W jakiej klinice robić koleje podejście.. Ile wziąść kredytu czy leepij czekać aż dozbieram brakującą kwotę. Eh..Czekanie to trudna, może najtrudniejsza rzecz.. ale łatwiej się czeka kiedy wiesz że to na co czekasz nadejdzie za miesiąc czy dwa.. trudniej znieść czekanie gdy nie wiesz kiedy możesz zacząć działać.. jak ja.. czekam na nową szansę ale kiedy? Jak zarobię kasę na nową pule KD, na nową procedurę.. jak znajdę nowa pracę.. jak ogarnę wszystkie badania immuno i wszystkie inne trudności...
@Brakujemiwiary uwierz w to że jesteś już blisko, bliziutko, że masz swoje następne szansę na wyciągniecie ręki i naprawdę może być gorzej.. jak chcesz chętnie się zamienię
No ale to o czym to moze swiadczyć ? Nie rozumiem tego wykresu. To jaka jest roznica?Powiedzieli ze sie skontaktuja z moim szpitalem... Ja jestem w 29 tyg i 3 dniach ciąży a glowka jest wielkości 252mm... A powinna byc wieksza... Zobacz załącznik 1230499
Ja tam kredyt biorę, zanim dozbieram to mi się komórki jajowe zestarzejąKochana rozumiem Cię doskonale też jestem na etapie czekanie aby zacząć moc co kolwiek robić zacząć od nowa.. To czekanie jest najgorsze a czas i lata uciekają. Nawet staram się nie myśleć o tym że pierwsza procedura zakończyła się porażją bardziej skupiam się na tym co zrobić jeszcze by historia się nie powtórzyła.. W jakiej klinice robić koleje podejście.. Ile wziąść kredytu czy leepij czekać aż dozbieram brakującą kwotę. Eh..
No właśnie tylko ile? Pierwsza wyniosła nas 12500 a jak będzie z drugą? I nie mam pojęcia ile teraz wziąść? Myślałam kole 20.To twoja pierwsza procedura?Ja tam kredyt biorę, zanim dozbieram to mi się komórki jajowe zestarzeją
Szpital na pewno się z tobą skontaktuje i będą to monitorować. Nie denerwuj się tylko, bo to niedobre dla MajeczkiPowiedzieli ze sie skontaktuja z moim szpitalem... Ja jestem w 29 tyg i 3 dniach ciąży a glowka jest wielkości 252mm... A powinna byc wieksza... Zobacz załącznik 1230499
Jak to? Dzisiaj bylas na usg? Co lekarz dokladnie powiedzial?
Często wymiary rozchodzą się np. główka wskazuje tydzień 30, brzuszek 31 a kość udowa 32 tc. Oczywiście nie wiem jak jest u ciebie? Na pewno powinnaś powtórzyć badanie i mieć opis, zdjęcie dzisiejszego USG.Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze z małą i że nie ma poważnego problemu.... Powiedzieli ze sie skontaktuja i powiadomią moj szpital... Mam nadzieję ze ze szpitala mi dadzą termin na usg i ze tego nie zleją i beda kontrolowac...
No ale to o czym to moze swiadczyć ? Nie rozumiem tego wykresu. To jaka jest roznica?
Przygotowuję się do 3 stymulacji. Jestem po 4 transferach.No właśnie tylko ile? Pierwsza wyniosła nas 12500 a jak będzie z drugą? I nie mam pojęcia ile teraz wziąść? Myślałam kole 20.To twoja pierwsza procedura?