reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny Powiedzcie mi czy to normalne że miesiąc po stymulacji spuznia mi się okres ponad tydzień zaczynam się martwić. Myślicie że powinnam umówić się do lekarza ???
Mi też się spóźniil kilka dni a kolejny cykl miał owulację dopiero w 20 dniu😉 także długo czekaliśmy na transfer do 25 dnia. wszystko może się zdarzyć po stymulacji.

reklama
Hej dziewczyny Powiedzcie mi czy to normalne że miesiąc po stymulacji spuznia mi się okres ponad tydzień zaczynam się martwić. Myślicie że powinnam umówić się do lekarza ???
Raczej normalne a już na pewno często spotykane. Takie dawki hormonów nie mogą być obojętne dla organizmu. Mi też się spóźnił chyba 10 dni

Uspokoilyscie mnie trochę po pierwszej stymulacji tak nie miałam teraz przygotowywuje się do 3 stymulacji w czasie tej miesiączki mam zacząć brać tabletki anty.

Dziewczyny bardzo sie zmartwiłam... Powiedzieli ze ma mała główkę 😥
Pod norma 😥
Kochana słyszałam już o takich przypadkach. Bardzo często wynika to z faktu, że to są tylko orientacyjne wymiary, które co chwilę się zmieniają. Te wymiary są podawane od do danego tygodnia ciazy. Może za tydzień już byłoby inaczej. Rowniez dziecko mogło być źle ułożone do pomiaru albo lekarz niedokładnie zmierzył. Czasem wystarczy inny sprzęt albo niedokładnie zaznaczony pomiar na USG i już wychodzą różnice.
Staraj się nie denerwować i powtórz badanie za jakiś czas. Musi być dobrze ❤

Może to tylko chwilowe. Tempo wzrostu jest różne lub może taka uroda małej. Pozwól jej trochę podrosnąć. Kiedy masz kolejne USG?

Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze z małą i że nie ma poważnego problemu.... Powiedzieli ze sie skontaktuja i powiadomią moj szpital... ☹️ Mam nadzieję ze ze szpitala mi dadzą termin na usg i ze tego nie zleją i beda kontrolowac... ☹️

reklama
Ale co jeszcze powiedzieli?

Powiedzieli ze sie skontaktuja z moim szpitalem... Ja jestem w 29 tyg i 3 dniach ciąży a glowka jest wielkości 265mm... A powinna byc wieksza... 😥 scan_image16.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry