reklama
Ja wit d3, magne b6, koenzym Q10, metylowany kwas foliowy,b12, .To samo miałam Ciebie pytać wiec ja biorę profertil, vit d3, vit e, ubiquinol, biosteron 2 x 25,magnez, colostrum, piłam tez ashwaghande bo miałam w proszku ale to smakuje jak konskie gowno wiec dlugo nie pociągłam i czasem zielone koktajle. @fredka84 @Camilleka czy o czymś zapomiałam?
i ten biosteron .
Ograniczyłam używki, zrezygnowałam z cukrów . Została mi tylko kawka. i zaczęły mi wypadać włosy. Czy to możliwe, że po tym DHEA ??
A te migdały to na co , w czym moczone??Aaa i jem moczone migdały rano na czczo ( 5-10 sztuk) obieram ze skórki i wieczorem biorę glucophage 850
Ja podjadam z paczki
Taki podobno może być skutek uboczny tego DHEA. Ja póki co nie mam żadnych skutków. Długo już bierzesz? Kiedy podchodzisz do stymulacji? Migdały jem bo podobno odżywiają układ reprodukcyjny. Ja już wszystko jem byleby pomogło Ja tez prawie zero alko ( ostatnio jeden malutki kieliszeczek prosecco ale prawie go nie czułam ) i ograniczyłam cukier. Do tego joga i jak nie ma mrozów ( czyli nie teraz) spacery...Ja wit d3, magne b6, koenzym Q10, metylowany kwas foliowy,b12, .
i ten biosteron .
Ograniczyłam używki, zrezygnowałam z cukrów . Została mi tylko kawka. i zaczęły mi wypadać włosy. Czy to możliwe, że po tym DHEA ??
Moczę je na noc w wodzie i rano łatwo się ściąga skórkę, są wtedy łatwo strawne k bardziej podobno przyswajasz wartości z nichA te migdały to na co , w czym moczone??
Ja podjadam z paczki
Z miesiąc będzie jak już biorę.Taki podobno może być skutek uboczny tego DHEA. Ja póki co nie mam żadnych skutków. Długo już bierzesz? Kiedy podchodzisz do stymulacji? Migdały jem bo podobno odżywiają układ reprodukcyjny. Ja już wszystko jem byleby pomogło Ja tez prawie zero alko ( ostatnio jeden malutki kieliszeczek prosecco ale prawie go nie czułam ) i ograniczyłam cukier. Do tego joga i jak nie ma mrozów ( czyli nie teraz) spacery...
Zaraz poczytam ulotkę, bo Łysa będę, a jutro pójdę poziom zbadać.
30.01 mam wizytę zobaczymy co lekarz powie, i nam zaproponuje.
A ty kiedy ?
JestemMama!
Fanka BB :)
Tak czytam
Mogę zapytać bratowej czy jest w hurtowniach i żeby zamówiła. Z tym. Ze u mnie był by dopiero na czwartek jeśli będzie w hurtowniTo dla Nats, a ona by chciała 25mg a nigdzie nie ma
JestemMama!
Tak czytam was codziennie i jak bardzo wam zazdroszczę, tym co się udało... Ile bym dala żeby i mi się w końcu udało... Juz tyle lat starań, tyle testów wykonanych... Tyle lat rozczarowan... Juz nie mogę się doczekać az zacznie się stymulacja... A tu jeszcze około 2 tygodnie do @... Pozniej znów oczekiwanie... Boziu jak ja wam zazdroszczę... Chciała bym już być po wszystkim mam nadzieję że teraz los będzie dla mnie łaskawy takie przemyślenia na noc
Wesoła_Aga
Tak od razu mi o tym powiedzieli bo jestem mała i chuda a planowali mnie stymulować dawką 300. Ostatecznie stanęło na 225 ale to i tak dużo jak na moje możliwości
Ja z tych co wolą wiedzieć z wyprzedzeniem, co mnie może spotkać chociaż przy in vitro wszystko się może zdarzyć. Np przy pierwszej stymulacji w życiu nie przypuszczałam że z 13 jajeczek nie będę miała ani jednego zarodka. Jakże się zdziwiłam
Ja ważę 43 kg i dostawałam maks dawkę 300 i dr nie robił mi problemu nawet żałował, że tak późno bo od pani to trzeba wydusić wszystkie soki
Wzrost : galanty 150 cm
reklama
mala_Mi 80
Łooo Pani, to ja przy tobie to kawał byka jestem. Całe 163cm i 50 kg tłuściutkiego brzuszkaJa ważę 43 kg i dostawałam maks dawkę 300 i dr nie robił mi problemu nawet żałował, że tak późno bo od pani to trzeba wydusić wszystkie soki
Wzrost : galanty 150 cm
Ps. Ja musiałam specjalnie przytyć do stymulacji bo przed ważyłam 45kg i nie chcieli mnie zakwalifikować. Więc piłam odzywki takie na masę dla sportowców żeby szybko dotyć
Podziel się: