reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana my wszystkie mamy tu chwile zwątpienia na okrągło. Raz jedna raz druga w zależności na jakim etapie jesteśmy. Wszystkie jednak wspieramy się nawzajem i kulamy się powoli do przodu. Trzeba mieć bardzo twardą psychę i siłę do walki. Niestety nie każdej z nas będzie dane zostać matką ( mam to cały czas z tyłu głowy) ale wielu się uda. Zobacz ile dziewczyn pisze, że warto walczyć. Nawet dzisiaj mieliśmy takie cuuudowne wiadomości, że się znowu udało. Musisz być silna, my wszystkie musimy być 💪 Nie raz ryczę jak głupia ale za chwilę wycieram łzy i idę dalej. Nie mam czasu na słabości
Słabości też są ok. Ale trzeba się potem jakoś pozbierać do kupy i dalej działać. Kiedyś ta walka będzie tylko wspomnieniem. Zobaczycie 🥰
Póki co ✊✊✊ zeby Wam się udało.

reklama
@fredka84 Przypomnij się około 12 to zadzwonię żeby sprawdziła wszystkie hurtownie 😉 jak by co ile opakowan zamawiać ma? I jaka dawka? 😉 Myślę że coś będę mogła poradzić.
Super 😘. Ja pytałam w imieniu @Natsnats - ona potrzebuje 😘. Może najpierw @motylek24 sprawdzi u siebie i jak nie będzie to się dogadasz z @Natsnats ❤️
Przeczytałam wczoraj twoje wieczorne przemyślenia i powiem Ci, że ja też tak mam. Zazdroszczę każdej mojej tu kobitce. Ale to jest taka inna zazdrość, bez złości a pomieszana z radością, bo bardzo cieszy mnie, że choć one nie muszą dłużej znosić tego szajsu ❤️
A takim kobietom na ulicy to normalnie zazdroszczę, bez radości 😂. Gdybym mogła, to bym podleciała i brzuch ukradła 😂

Ostatnia edycja:
No dzień dobry Fredzioszek 😁 wstałam jakaś godzinkę temu i od razu na forum przez Ciebie 🤣 Wyspana dziś? Podglądamy jajeczka ✊✊✊ jejku pojechałabym z Tobą normalnie na to usg 😁
Dawaj do mnie, potrzymasz mnie za stopkę, daleko nie masz, tylko cała Polska 😜. Ja już czuję jajniki i nie jest to przyjemne - mam nadzieję, że skoro bolą to cosik tam rośnie ❤️

Ja jeszcze nie wiem kiedy bo chce się trochę dłużej podrasować...z miesiąc jeszcze na pewno :)
No mnie się wydaje ,że z tym podrasowaniem to nie ma co przesadzać;).
Mnie się już strasznie dłuży, tyle lat. I dalej pupa;(.
Z tą stymulacją to wiąże duże nadzieję ostatnia z dofinansownaiem na leki itp. Musi się coś dobrego wyhodować. Tylko co by tu jeszcze można było zrobić 🤔🤔 by się w końcu udało.

reklama
No mnie się wydaje ,że z tym podrasowaniem to nie ma co przesadzać;).
Mnie się już strasznie dłuży, tyle lat. I dalej pupa;(.
Z tą stymulacją to wiąże duże nadzieję ostatnia z dofinansownaiem na leki itp. Musi się coś dobrego wyhodować. Tylko co by tu jeszcze można było zrobić 🤔🤔 by się w końcu udało.
Wiem kochana, ten sam ból :( to będzie moja 5 ta stymulacja w życiu ( 4 w ostatnich 2 latach) i chce się do niej przygotować. Biorę DHEA dopiero drugi miesiąc a żeby był efekt trzeba pewnie brać ze 3 przynajmniej, nawet dłużej (4-6) ale tez tak długo nie chce czekać. No i tak często nie wymienia się wątroby ;) Co u Was jest przyczyna? Przepraszam ale nie pamietam 😫

Do góry