reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak czytam was codziennie i jak bardzo wam zazdroszczę, tym co się udało... Ile bym dala żeby i mi się w końcu udało... Juz tyle lat starań, tyle testów wykonanych... Tyle lat rozczarowan... Juz nie mogę się doczekać az zacznie się stymulacja... A tu jeszcze około 2 tygodnie do @... Pozniej znów oczekiwanie... 😔😔😔😔 Boziu jak ja wam zazdroszczę... Chciała bym już być po wszystkim 😔😔😔😔 mam nadzieję że teraz los będzie dla mnie łaskawy 🙏🙏🙏 takie przemyślenia na noc 😔😔😔😔
Doczekasz się i Ty. Jeszcze trochę 🤗😘

reklama
Wrocilas?[emoji8][emoji8]
Fredzioszek psotnik jeden mnie tu wydał i @Natsnats ze podczytuje od niedawna, tylko jakoś nie wiedziałam co napisać 🤷🏻‍♀️, bo w sumie to nic się na razie u mnie nie dzieje 😘
Między czasie jak mnie tutaj nie było, miałam czwarty transfer i dalej zero. Jutro idę zbadać cukier, a w poniedz idę się skonsultować z innym lekarzem 😉
Jem kupę supli, pije różne cudowne napoje i niedługo będę świecić w ciemności 😜
A co u Ciebie? Jak dziewczynki? 😘

Ostatnia edycja:
Tak czytam
Mogę zapytać bratowej czy jest w hurtowniach i żeby zamówiła. Z tym. Ze u mnie był by dopiero na czwartek jeśli będzie w hurtowni 🤔
@fredka84 Przypomnij się około 12 to zadzwonię żeby sprawdziła wszystkie hurtownie 😉 jak by co ile opakowan zamawiać ma? I jaka dawka? 😉 Myślę że coś będę mogła poradzić.

Doczekasz się i Ty. Jeszcze trochę 🤗😘
Mam taką nadzieję, wierzę w to z calego ❤️ ale przychodzą chwilami momenty zwątpienia 😔😔 tak bardzo się boję że jednak się nie uda... Gdzieś tam z tyłu głowy są takie myśli... Staram się je wygonić ale nie zawsze daje rade 😔😔😔 jednak jak to kiedyś ktoś pisał, in vitro jest dla tych z mocna psychika 😔😔 moja już dawno podupadała a teraz to już całkiem 😔😔😔 kiedyś myślałam że to in vitro to takie pyk płacisz i masz... A nikt kto przez to nie przeszedł nie wie ile ono tak naprawdę kosztuje, nie pieniędzybo to akurat jest Pikus... ale zdrowia i jak trzeba być mocnym psychicznie... 😔😔😔

Mam taką nadzieję, wierzę w to z calego ❤️ ale przychodzą chwilami momenty zwątpienia 😔😔 tak bardzo się boję że jednak się nie uda... Gdzieś tam z tyłu głowy są takie myśli... Staram się je wygonić ale nie zawsze daje rade 😔😔😔 jednak jak to kiedyś ktoś pisał, in vitro jest dla tych z mocna psychika 😔😔 moja już dawno podupadała a teraz to już całkiem 😔😔😔 kiedyś myślałam że to in vitro to takie pyk płacisz i masz... A nikt kto przez to nie przeszedł nie wie ile ono tak naprawdę kosztuje, nie pieniędzybo to akurat jest Pikus... ale zdrowia i jak trzeba być mocnym psychicznie... 😔😔😔

Koleżanko nasza kochana!

Olej kase, bo do grobu jej nie zabierzesz. To tylko głupia kasa !

W końcu i dla Ciebie zaświeci słonko ! Ogromnie w to wierze!

Widzę siłę, która masz na dnie serduszka, bo nie raz mnie nią zarażałaś i dzięki TOBIE dupe ruszyłam zamiast użalać się nad złem tego świata.

Wszystko jest możliwe. Trzeba się podnieść, otrzepać i walczyć dalej.

Kobiety to silna płeć ! 💪💪💪

Tak czytam was codziennie i jak bardzo wam zazdroszczę, tym co się udało... Ile bym dala żeby i mi się w końcu udało... Juz tyle lat starań, tyle testów wykonanych... Tyle lat rozczarowan... Juz nie mogę się doczekać az zacznie się stymulacja... A tu jeszcze około 2 tygodnie do @... Pozniej znów oczekiwanie... 😔😔😔😔 Boziu jak ja wam zazdroszczę... Chciała bym już być po wszystkim 😔😔😔😔 mam nadzieję że teraz los będzie dla mnie łaskawy 🙏🙏🙏 takie przemyślenia na noc 😔😔😔😔
Walcz, nie poddawaj się. Uda się. Nie ma innej opcji ✊✊✊która to już procedura?

reklama
Kochana my wszystkie mamy tu chwile zwątpienia na okrągło. Raz jedna raz druga w zależności na jakim etapie jesteśmy. Wszystkie jednak wspieramy się nawzajem i kulamy się powoli do przodu. Trzeba mieć bardzo twardą psychę i siłę do walki. Niestety nie każdej z nas będzie dane zostać matką ( mam to cały czas z tyłu głowy) ale wielu się uda. Zobacz ile dziewczyn pisze, że warto walczyć. Nawet dzisiaj mieliśmy takie cuuudowne wiadomości, że się znowu udało. Musisz być silna, my wszystkie musimy być 💪 Nie raz ryczę jak głupia ale za chwilę wycieram łzy i idę dalej. Nie mam czasu na słabości

Do góry