reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurczę właśnie nie wiem czemu 🤔 biosteron 25 mg albo DHEA eljot bo to są leki ( bez recepty) ale leki a nie suplementy wiec bardziej sprawdzony skład. Wszędzie w tej dawce 25 mg out of stock 🤷🏻‍♀️ Zamówiłam 10 mg na apteka Zawiszy czy jakoś tak ale tez już ostatnie opakowanie 😱
Ja w UK zamawiałam z eBay ze Stanów innej firmy. Patrze teraz na Ebay i można kupić 25mg firmy Swanson wysylka z Polski! Maja 120 i 240 opakowania. Może maja jakas dystrybucje na Polskę. Moge do nich napisać i zapytać jeśli Ci odpowiada DHEA Swanson.

reklama
@fredka84 ten biosteron 25 jest na receptę? Nie obiecuję ale sprawdziłam i jest niedaleko, jutro wieczorem mogę skoczyć. Niestety jest tylko jedno opakowanie, więc nie gwarantuje że będzie. Dam znać jutro jeśli wybiorę się do tej apteki. Oczywiście jeśli ratuje Ciebie to opakowanie.

Ja w UK zamawiałam z eBay ze Stanów innej firmy. Patrze teraz na Ebay i można kupić 25mg firmy Swanson wysylka z Polski! Maja 120 i 240 opakowania. Może maja jakas dystrybucje na Polskę. Moge do nich napisać i zapytać jeśli Ci odpowiada DHEA Swanson.
Adus Ty jesteś moim guru od supli- może być to Swanson? Myślisz, ze będzie ok?

@fredka84 ten biosteron 25 jest na receptę? Nie obiecuję ale sprawdziłam i jest niedaleko, jutro wieczorem mogę skoczyć. Niestety jest tylko jedno opakowanie, więc nie gwarantuje że będzie. Dam znać jutro jeśli wybiorę się do tej apteki. Oczywiście jeśli ratuje Ciebie to opakowanie.
Motylku jeśli dałabys radę sprawdzić jutro czy jest jeszcze to opakowanie 25 mg biosteronu ( nie jest na receptę) i kupić i mi wysłać byłabym ogromnie wdzięczna🥰, oczywiście zapłacę 😘

To samo miałam Ciebie pytać :) wiec ja biorę profertil, vit d3, vit e, ubiquinol, biosteron 2 x 25,magnez, colostrum, piłam tez ashwaghande bo miałam w proszku ale to smakuje jak konskie gowno wiec dlugo nie pociągłam ;) i czasem zielone koktajle. @fredka84 @Camilleka czy o czymś zapomiałam? 🤔😜
Chyba nie 😂🙈🙈

Kochana jesteś ❤️. To było dla @Natsnats, bo ona w krzakach siedziała. Ale w końcu dała się wyciągnąć ❤️

reklama
Dobrze, że lekarz Ci o tym wcześniej powiedział. Ja się dowiedziałam o takiej możliwości tutaj, z forum. Gdyby nie dziewczyny, to bym się załamała totalnie, a tak,to byłam przygotowana.
Tak od razu mi o tym powiedzieli bo jestem mała i chuda a planowali mnie stymulować dawką 300. Ostatecznie stanęło na 225 ale to i tak dużo jak na moje możliwości 😉
Ja z tych co wolą wiedzieć z wyprzedzeniem, co mnie może spotkać chociaż przy in vitro wszystko się może zdarzyć. Np przy pierwszej stymulacji w życiu nie przypuszczałam że z 13 jajeczek nie będę miała ani jednego zarodka. Jakże się zdziwiłam

Do góry