Kurczę właśnie nie wiem czemu biosteron 25 mg albo DHEA eljot bo to są leki ( bez recepty) ale leki a nie suplementy wiec bardziej sprawdzony skład. Wszędzie w tej dawce 25 mg out of stock Zamówiłam 10 mg na apteka Zawiszy czy jakoś tak ale tez już ostatnie opakowanieA czemu tak trudno to dostac? To musi byc ta marka czy po prostu dhea 25mg?
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Pytam, bo ja moge tu pojsc do apteki albo na amazonie obadac i wyslac.Kurczę właśnie nie wiem czemu [emoji848] biosteron 25 mg albo DHEA eljot bo to są leki ( bez recepty) ale leki a nie suplementy wiec bardziej sprawdzony skład. Wszędzie w tej dawce 25 mg out of stock [emoji2370] Zamówiłam 10 mg na apteka Zawiszy czy jakoś tak ale tez już ostatnie opakowanie [emoji33]
Tylko musze dokładnie wiedziec co Ci trzeba [emoji16]
Kochana jesteś DHEA 25 mg jejku to jak będziesz mieć chwilkę to proszę oblukaj dla mniePytam, bo ja moge tu pojsc do apteki albo na amazonie obadac i wyslac.
Tylko musze dokładnie wiedziec co Ci trzeba [emoji16]
mala_Mi 80
Z tego co czytałam to najlepszy jest dhea mikronizowany bo się ponoć lepiej wchlania?? Marka nie powinna mieć znaczenia. Ale to są tylko informacje od dr GoogleA czemu tak trudno to dostac? To musi byc ta marka czy po prostu dhea 25mg?
Dobrze, że lekarz Ci o tym wcześniej powiedział. Ja się dowiedziałam o takiej możliwości tutaj, z forum. Gdyby nie dziewczyny, to bym się załamała totalnie, a tak,to byłam przygotowana.No tak. Muszę się na to przygotować
motylek24
Dzieci są cudowne jak są chciane i kochane. Jest to też wielki trud, a jak ktoś chce to i 5 może mieć, kompletnie nie mam nic do tego. Jednak każdy ma prawo do swoich decyzji.Ja to napisałam a potem myślę, kurde, zaraz będą awantury czy coś . Albo ktoś mnie zwyzywa . Wiem, że spora część dziewczyn jest bardziej sentymentalna niż ja i trochę się bałam że kogoś to urazi.
A ja się czuję jak przed punkcją... Taka jakby opuchnięta/ciężka w dole brzucha, czuję jajniki... I nie wiem, czy w jakimś stopniu mam się cieszyć, czy to są jakieś nowe objawy przed okresem, bo nigdy tak nie miałam...
Miałam brać 2×25 ale nie ma w aptekach nawet internetowych. Kupiłam 10 mg i biorę 5 tabletek dziennie;(.Hej, a jaka dawkę bierzesz? Bo ja dobrej pory brałam 50 mg dziennie
Wątrobę Sobie później zrobię .
Co jeszcze bierzesz przed stymulacją ?
To samo miałam Ciebie pytać wiec ja biorę profertil, vit d3, vit e, ubiquinol, biosteron 2 x 25,magnez, colostrum, piłam tez ashwaghande bo miałam w proszku ale to smakuje jak konskie gowno wiec dlugo nie pociągłam i czasem zielone koktajle. @fredka84 @Camilleka czy o czymś zapomiałam?Miałam brać 2×25 ale nie ma w aptekach nawet internetowych. Kupiłam 10 mg i biorę 5 tabletek dziennie;(.
Wątrobę Sobie później zrobię .
Co jeszcze bierzesz przed stymulacją ?
reklama
Aaa i jem moczone migdały rano na czczo ( 5-10 sztuk) obieram ze skórki i wieczorem biorę glucophage 850To samo miałam Ciebie pytać wiec ja biorę profertil, vit d3, vit e, ubiquinol, biosteron 2 x 25,magnez, colostrum, piłam tez ashwaghande bo miałam w proszku ale to smakuje jak konskie gowno wiec dlugo nie pociągłam i czasem zielone koktajle. @fredka84 @Camilleka czy o czymś zapomiałam?
Podziel się: