reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Fajnie że masz bobaska. Ja nie mam. Dopiero zaczynam przygodę z in vitro. Przeraziłaś mnie tą kwotą 😨 Ale cóż mam podobne podejście na 1 procedurę zbierałam kasę ponad rok. Jak trzeba będzie to kredyt też wezmę. Bo za którymś razem musi się udać 😅 Wierze w to. Teraz to tylko się modlę abym nie miała łyżeczkowania. Bo jak się oczytałam że jak zarodek przestał się rozwijać a nie zostanie wydalony z organizmu to robią czyszczenie i trzeba czekać nawet do 6 msc z kolejną próbą😭😭😭 to by mnie podłamało. Pocieszeniem było że to nie jest ciąża pozamaciczna, ale inf. że fasolka jest tam gdzie trzeba ale przestała się rozwijać mnie zasmuciła. Zwłaszcza że trzeba teraz czekać i czekać i nic się nie da zrobić. 😭 Ale cóż walczę... oby nie było czarnego scenariusza.
Życzę zdrowia dla Cb i córci 😘😘😘
A który to tydzień u ciebie ?? Może jeszcze ruszy dzieciaczek czy serduszko wgl nie biło

reklama
A który to tydzień u ciebie ?? Może jeszcze ruszy dzieciaczek czy serduszko wgl nie biło
Transfer miałam 19 grudnia. Z tego co czytałam to dodaje sie 14 dni i chyba by wychodziło w sobotę 7tc. Jeśli się mylę to mnie poprawcie. Bo dopiero ogarniam te wszystke liczenia, przyrosty i hormony 🙈. Doktor nie daje szans. Na usg było widać maleńką kropkę może z 10 razy większa niż komórka która mi transferował. Zobaczę co z betą będzie. Bo tydzień po odstawieniu leków z 219 ( 4 stycznia) na 375 urosła (9 stycznia). Wynik ok 19 będzie. Ale nie nakręcam się... 😢

Myślę, że mnie skieruje. Jeszcze zapytam go o Sanco. U mnie pakiet rozszerzony to ok 2500 więc tak się zastanawiam czy robić. A Ty jak się czujesz ? Już wszyscy zdrowi po covidzie?
Powoli kończymy izolacje ja już jutro a syn za tydzień. Ogółem to może trochę osłabieni jesteśmy, ale raczej jest ok. A to sanco tanie u Ciebie u mnie nace w klinice 2100 a rozszerzone 3100. No nifty pro chyba wszędzie takie samo 2347 jeżeli chodzi o cenę. Tylko przy bliźniakach i tak tylko trisomie robią i płeć jednego z płodów nic więcej... Jakoś mi się wydawało wiarygodniejsze to badanie, niż pappa. W ciąży pojedynczej tak, ale w mnogiej ten sam chuk :p

Powoli kończymy izolacje ja już jutro a syn za tydzień. Ogółem to może trochę osłabieni jesteśmy, ale raczej jest ok. A to sanco tanie u Ciebie u mnie nace w klinice 2100 a rozszerzone 3100. No nifty pro chyba wszędzie takie samo 2347 jeżeli chodzi o cenę. Tylko przy bliźniakach i tak tylko trisomie robią i płeć jednego z płodów nic więcej... Jakoś mi się wydawało wiarygodniejsze to badanie, niż pappa. W ciąży pojedynczej tak, ale w mnogiej ten sam chuk :p
Ciekawe czy te pakiety rozszerzone to samo badają 😉 . Wizytę mam we wtorek więc zobaczymy co powie.
Ja już tylko czekam kiedy te mdłości mi mina bo jestem już wykończona 😒 a przy tym mój 5 latek cały czas chce się bawić A ja zbytnio humoru nie mam i jestem na siebie zła.... muszę jakoś przetrwać.

Termin rozwiązania już masz wyznaczony?

reklama
Do góry