A który to tydzień u ciebie ?? Może jeszcze ruszy dzieciaczek czy serduszko wgl nie biłoFajnie że masz bobaska. Ja nie mam. Dopiero zaczynam przygodę z in vitro. Przeraziłaś mnie tą kwotą Ale cóż mam podobne podejście na 1 procedurę zbierałam kasę ponad rok. Jak trzeba będzie to kredyt też wezmę. Bo za którymś razem musi się udać Wierze w to. Teraz to tylko się modlę abym nie miała łyżeczkowania. Bo jak się oczytałam że jak zarodek przestał się rozwijać a nie zostanie wydalony z organizmu to robią czyszczenie i trzeba czekać nawet do 6 msc z kolejną próbą to by mnie podłamało. Pocieszeniem było że to nie jest ciąża pozamaciczna, ale inf. że fasolka jest tam gdzie trzeba ale przestała się rozwijać mnie zasmuciła. Zwłaszcza że trzeba teraz czekać i czekać i nic się nie da zrobić. Ale cóż walczę... oby nie było czarnego scenariusza.
Życzę zdrowia dla Cb i córci
reklama
NikaStaramSie
Zaciekawiona BB
Transfer miałam 19 grudnia. Z tego co czytałam to dodaje sie 14 dni i chyba by wychodziło w sobotę 7tc. Jeśli się mylę to mnie poprawcie. Bo dopiero ogarniam te wszystke liczenia, przyrosty i hormony . Doktor nie daje szans. Na usg było widać maleńką kropkę może z 10 razy większa niż komórka która mi transferował. Zobaczę co z betą będzie. Bo tydzień po odstawieniu leków z 219 ( 4 stycznia) na 375 urosła (9 stycznia). Wynik ok 19 będzie. Ale nie nakręcam się...A który to tydzień u ciebie ?? Może jeszcze ruszy dzieciaczek czy serduszko wgl nie biło
kochanka328
Fanka BB :)
Gratulacje niech się zdrowo chowa dziękujęHej dziewczyny:-) my już po rozwiązaniu. Urodziłam 7 stycznia jednak przez cc bo mała źle była odwrócona i było mało wód płodowych. Marcelina ważyła 2680 i miała 54,5 cm:-). Pozdrawiamy wszystkich i potwierdzamy, że warto walczyć. Zobacz załącznik 1226490
Myślę, że mnie skieruje. Jeszcze zapytam go o Sanco. U mnie pakiet rozszerzony to ok 2500 więc tak się zastanawiam czy robić. A Ty jak się czujesz ? Już wszyscy zdrowi po covidzie?A no to super:-) bo ja zmniejszyłam bo już nie mogłam znieść tego ulewania. A robisz prenatalne?
Powoli kończymy izolacje ja już jutro a syn za tydzień. Ogółem to może trochę osłabieni jesteśmy, ale raczej jest ok. A to sanco tanie u Ciebie u mnie nace w klinice 2100 a rozszerzone 3100. No nifty pro chyba wszędzie takie samo 2347 jeżeli chodzi o cenę. Tylko przy bliźniakach i tak tylko trisomie robią i płeć jednego z płodów nic więcej... Jakoś mi się wydawało wiarygodniejsze to badanie, niż pappa. W ciąży pojedynczej tak, ale w mnogiej ten sam chukMyślę, że mnie skieruje. Jeszcze zapytam go o Sanco. U mnie pakiet rozszerzony to ok 2500 więc tak się zastanawiam czy robić. A Ty jak się czujesz ? Już wszyscy zdrowi po covidzie?
Ciekawe czy te pakiety rozszerzone to samo badają . Wizytę mam we wtorek więc zobaczymy co powie.Powoli kończymy izolacje ja już jutro a syn za tydzień. Ogółem to może trochę osłabieni jesteśmy, ale raczej jest ok. A to sanco tanie u Ciebie u mnie nace w klinice 2100 a rozszerzone 3100. No nifty pro chyba wszędzie takie samo 2347 jeżeli chodzi o cenę. Tylko przy bliźniakach i tak tylko trisomie robią i płeć jednego z płodów nic więcej... Jakoś mi się wydawało wiarygodniejsze to badanie, niż pappa. W ciąży pojedynczej tak, ale w mnogiej ten sam chuk
Ja już tylko czekam kiedy te mdłości mi mina bo jestem już wykończona a przy tym mój 5 latek cały czas chce się bawić A ja zbytnio humoru nie mam i jestem na siebie zła.... muszę jakoś przetrwać.
Termin rozwiązania już masz wyznaczony?Powoli kończymy izolacje ja już jutro a syn za tydzień. Ogółem to może trochę osłabieni jesteśmy, ale raczej jest ok. A to sanco tanie u Ciebie u mnie nace w klinice 2100 a rozszerzone 3100. No nifty pro chyba wszędzie takie samo 2347 jeżeli chodzi o cenę. Tylko przy bliźniakach i tak tylko trisomie robią i płeć jednego z płodów nic więcej... Jakoś mi się wydawało wiarygodniejsze to badanie, niż pappa. W ciąży pojedynczej tak, ale w mnogiej ten sam chuk
Jeszcze nic nie ładowałam, dopiero jutro wieczorem. Na dwie strony bioręMialam podobnie z chlamydią, ale żę robiłam u nich to nie robili mi problemu
@fredka84
To ty ładowałaś wszystko na jedną stronę ?? szalona masochistka
Nie bo nie byłam na usg wiec nawet karty ciąży nie mam a już 9tc się kończy niedługo.Termin rozwiązania już masz wyznaczony?
reklama
Oj zapomniałam, że wizyta Ci wypadła... bo mi wstępnie wychodzi 19.08.Nie bo nie byłam na usg wiec nawet karty ciąży nie mam a już 9tc się kończy niedługo.
Podziel się: