reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej ja już zaczynam świrować ,ze się nie udało bo brzuch mnie trochę ciągnie 🙁a z drugiej strony kręgosłup mnie mega boli a przy małej tez bolał kręgosłup tylko nie pamietam czy brzuch tez 🤨kuwaa oszaleje a do środy tyle dni !! A najgorsze jest to ,ze już zarodkow nie mamy a mąż jakoś nie bardzo chce podejść do 3 procedury bo druga stymulację kiepsko przeszłam i twardo ,ze nie chce 😩😩ale nie ja nie jestem taka łatwa już coś wymyślę ,ze jeśli się nie uda to podejdę do tej 3 procedury chce mieć drugie dziecko i koniec kropka 🥰🥰jakoś go namowie mam nadzieje ,ze jednak się udało i dobrze się zakopuje u mamci
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ✊✊✊ Tak to jest z nam kobietami😌 u mnie też mąż marudzi że dużo kasy poszło. A to dopiero 1 podejście. Z tym że my mamy 800 km do kliniki w jedną i drugą stronę więc koszt podróży przewyższa koszt wizyty jeśli jest to kontrola. Ale cóż musimy walczyć żeby nasze marzenia się spełniły. Życzę powodzenia i nie martw sie tak tym bo to nie sprzyja. Ja nie mogłam w nocy spać bo cały czas myślałam i czytałam i sie martwiłam. Lepiej obejrzeć film romantyczny to np. mnie uspokaja 😍

Hej dziewczyny:-) my już po rozwiązaniu. Urodziłam 7 stycznia jednak przez cc bo mała źle była odwrócona i było mało wód płodowych. Marcelina ważyła 2680 i miała 54,5 cm:-). Pozdrawiamy wszystkich i potwierdzamy, że warto walczyć. Zobacz załącznik 1226490
Gratulacje!!! ❤️❤️❤️Ale cudna Kruszynka🥰🥰🥰Wasza wyczekana, wymarzona😍😍😍Cieszę się razem z Wami❤️Zdrówka dla Was obu Dziewczynki😘🥰❤️

Coś nie ogarnelam, ty masz dziś wizytę? 🤔 Trzymam ✊✊✊✊ i od razu dawaj znać co tam lekarz powiedział, ja do jutra zwariuje 🙈 najgorsze jest to ze jeszcze nie mam wyników cytologi 😔😔😔 a robiłam ją 29 grudnia w klinice... No przecież zwariować można... Co chwile odświeżam stronę z wynikami i nadal ich nie ma... Chyba że w klinice są a na stronie ich nie widać 🤔 ludze się że tak jest 🙈 jutro na 10 wizyta a wyników ani śladu... Reszta po robiona....

Mialam podobnie z chlamydią, ale żę robiłam u nich to nie robili mi problemu ;)

@fredka84
To ty ładowałaś wszystko na jedną stronę ?? :eek: :eek: szalona masochistka :D

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ✊✊✊ Tak to jest z nam kobietami😌 u mnie też mąż marudzi że dużo kasy poszło. A to dopiero 1 podejście. Z tym że my mamy 800 km do kliniki w jedną i drugą stronę więc koszt podróży przewyższa koszt wizyty jeśli jest to kontrola. Ale cóż musimy walczyć żeby nasze marzenia się spełniły. Życzę powodzenia i nie martw sie tak tym bo to nie sprzyja. Ja nie mogłam w nocy spać bo cały czas myślałam i czytałam i sie martwiłam. Lepiej obejrzeć film romantyczny to np. mnie uspokaja 😍
Kochana dziękuje ja już mam córeczkę z 2 procedury 3 transfer był szczęśliwy wiec spełniona jestem jako mama ale bardzo bym chciała jeszcze dla Miski rodzeństwo 🥰🥰my do kliniki mamy 130 km wiec jeszcze nie tak złe na Miskę wydaliśmy 50 tysięcy aby była na tym świecie warto każda złotówkę wydać 🥰🥰🥰🥰ale ja się nie poddam nie ma ujjja na Mariana jeśli będzie nie udany to ja już przekabace tego mego pana hehe 🤩🤩🤩a masz dzieciątko ?

Kochana dziękuje ja już mam córeczkę z 2 procedury 3 transfer był szczęśliwy wiec spełniona jestem jako mama ale bardzo bym chciała jeszcze dla Miski rodzeństwo 🥰🥰my do kliniki mamy 130 km wiec jeszcze nie tak złe na Miskę wydaliśmy 50 tysięcy aby była na tym świecie warto każda złotówkę wydać 🥰🥰🥰🥰ale ja się nie poddam nie ma ujjja na Mariana jeśli będzie nie udany to ja już przekabace tego mego pana hehe 🤩🤩🤩a masz dzieciątko ?
Fajnie że masz bobaska. Ja nie mam. Dopiero zaczynam przygodę z in vitro. Przeraziłaś mnie tą kwotą 😨 Ale cóż mam podobne podejście na 1 procedurę zbierałam kasę ponad rok. Jak trzeba będzie to kredyt też wezmę. Bo za którymś razem musi się udać 😅 Wierze w to. Teraz to tylko się modlę abym nie miała łyżeczkowania. Bo jak się oczytałam że jak zarodek przestał się rozwijać a nie zostanie wydalony z organizmu to robią czyszczenie i trzeba czekać nawet do 6 msc z kolejną próbą😭😭😭 to by mnie podłamało. Pocieszeniem było że to nie jest ciąża pozamaciczna, ale inf. że fasolka jest tam gdzie trzeba ale przestała się rozwijać mnie zasmuciła. Zwłaszcza że trzeba teraz czekać i czekać i nic się nie da zrobić. 😭 Ale cóż walczę... oby nie było czarnego scenariusza.
Życzę zdrowia dla Cb i córci 😘😘😘

Ostatnia edycja:
reklama
Czytałam badania gdzie brano od 300 do 600mg dziennie nie zachęcam bo obciąża nerki, ale 200-300mg to optimum. Tutaj masz link o suplementach i nie tylko masz odnośniki do art można poczytać :-)
Dziękuję;**

Do góry