reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A właśnie miałam pisać że Cię widzę i że się nie ukryjesz 😘.
Wiesz, że ja to muszę mieć pierwszy i drugi plan od razu 😜. Jakoś teraz coś werwy dostałam 😜. Wreszcie coś się dzieje a nie bezczynne czekanie - to było bardzo dobijające.
Widziałam waszą sesje na insta - piękne zdjęcia ❤️
Dziecioki zdrowe?
Jak ci się mieszka w nowej chałupce?
No na nowym jest mega🥰nie da sie porównać nawet. Ekipa aktualnie zdrowa. Odpukać, bo grudzień to był jakiś koszmar. Maksik się żłobkuje, Oskar ma już pierwsze foty z zimowych spacerów 😊Zaglądać tu będę dopóki jest tu dla kogo😉Mega się cieszę z tej energii, którą od Ciebie czuć 🥰To musi się udać. Nie ma innej opcji po prostu❤️

Fredka a możesz mi jeszcze tylko napisac jak przyjmujesz menopur i cetrotide?? Tzn czy rano, wieczorem, oba o tej samej godzinie czy robisz przerwy? Czy naprzemiennie raz z jednej raz z drugiej strony? Bo mi pielęgniarka powiedziała że mam je brać rano, oba o tej samej porze, bez znaczenia jak 🤔

Wytrzymaj jakoś do wizyty. A potem będziemy się martwić. Pamiętaj, jeszcze nic straconego - ciągle jesteś w grze i masz szansę ✊✊✊
Mój mąż też sapie, że to ostatnia stymulacja... Zobaczymy w jakim będę stanie psychicznym ale już sobie wymyśliłam, że jak w razie czego będę chciała dalej w to brnąć to sobie sama kredyt wezmę i bez łachy
No i dobre podejście. Trzeba walczyć, ja nie teraz to kiedy.

Fredka a możesz mi jeszcze tylko napisac jak przyjmujesz menopur i cetrotide?? Tzn czy rano, wieczorem, oba o tej samej godzinie czy robisz przerwy? Czy naprzemiennie raz z jednej raz z drugiej strony? Bo mi pielęgniarka powiedziała że mam je brać rano, oba o tej samej porze, bez znaczenia jak 🤔
Jak mam brać wszystko o 21.00
Jutro biorę 2 zastrzyki i wstrzyknę je po prostu po dwóch stronach brzucha. Zerknij sobie na moją rozpiskę

Załączniki

• received_143453647423790.jpeg
    received_143453647423790.jpeg
    97 KB · Wyświetleń: 66
Hej ja już zaczynam świrować ,ze się nie udało bo brzuch mnie trochę ciągnie 🙁a z drugiej strony kręgosłup mnie mega boli a przy małej tez bolał kręgosłup tylko nie pamietam czy brzuch tez 🤨kuwaa oszaleje a do środy tyle dni !! A najgorsze jest to ,ze już zarodkow nie mamy a mąż jakoś nie bardzo chce podejść do 3 procedury bo druga stymulację kiepsko przeszłam i twardo ,ze nie chce 😩😩ale nie ja nie jestem taka łatwa już coś wymyślę ,ze jeśli się nie uda to podejdę do tej 3 procedury chce mieć drugie dziecko i koniec kropka 🥰🥰jakoś go namowie mam nadzieje ,ze jednak się udało i dobrze się zakopuje u mamci

reklama
Do góry