reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A właśnie miałam pisać że Cię widzę i że się nie ukryjesz 😘.
Wiesz, że ja to muszę mieć pierwszy i drugi plan od razu 😜. Jakoś teraz coś werwy dostałam 😜. Wreszcie coś się dzieje a nie bezczynne czekanie - to było bardzo dobijające.
Widziałam waszą sesje na insta - piękne zdjęcia ❤️
Dziecioki zdrowe?
Jak ci się mieszka w nowej chałupce?
No na nowym jest mega🥰nie da sie porównać nawet. Ekipa aktualnie zdrowa. Odpukać, bo grudzień to był jakiś koszmar. Maksik się żłobkuje, Oskar ma już pierwsze foty z zimowych spacerów 😊Zaglądać tu będę dopóki jest tu dla kogo😉Mega się cieszę z tej energii, którą od Ciebie czuć 🥰To musi się udać. Nie ma innej opcji po prostu❤️

Fredka a możesz mi jeszcze tylko napisac jak przyjmujesz menopur i cetrotide?? Tzn czy rano, wieczorem, oba o tej samej godzinie czy robisz przerwy? Czy naprzemiennie raz z jednej raz z drugiej strony? Bo mi pielęgniarka powiedziała że mam je brać rano, oba o tej samej porze, bez znaczenia jak 🤔

Wytrzymaj jakoś do wizyty. A potem będziemy się martwić. Pamiętaj, jeszcze nic straconego - ciągle jesteś w grze i masz szansę ✊✊✊
Mój mąż też sapie, że to ostatnia stymulacja... Zobaczymy w jakim będę stanie psychicznym ale już sobie wymyśliłam, że jak w razie czego będę chciała dalej w to brnąć to sobie sama kredyt wezmę i bez łachy
No i dobre podejście. Trzeba walczyć, ja nie teraz to kiedy.

Fredka a możesz mi jeszcze tylko napisac jak przyjmujesz menopur i cetrotide?? Tzn czy rano, wieczorem, oba o tej samej godzinie czy robisz przerwy? Czy naprzemiennie raz z jednej raz z drugiej strony? Bo mi pielęgniarka powiedziała że mam je brać rano, oba o tej samej porze, bez znaczenia jak 🤔
Jak mam brać wszystko o 21.00
Jutro biorę 2 zastrzyki i wstrzyknę je po prostu po dwóch stronach brzucha. Zerknij sobie na moją rozpiskę

Załączniki

• received_143453647423790.jpeg
    received_143453647423790.jpeg
    97 KB · Wyświetleń: 67
Hej ja już zaczynam świrować ,ze się nie udało bo brzuch mnie trochę ciągnie 🙁a z drugiej strony kręgosłup mnie mega boli a przy małej tez bolał kręgosłup tylko nie pamietam czy brzuch tez 🤨kuwaa oszaleje a do środy tyle dni !! A najgorsze jest to ,ze już zarodkow nie mamy a mąż jakoś nie bardzo chce podejść do 3 procedury bo druga stymulację kiepsko przeszłam i twardo ,ze nie chce 😩😩ale nie ja nie jestem taka łatwa już coś wymyślę ,ze jeśli się nie uda to podejdę do tej 3 procedury chce mieć drugie dziecko i koniec kropka 🥰🥰jakoś go namowie mam nadzieje ,ze jednak się udało i dobrze się zakopuje u mamci

reklama
Do góry