mala_Mi 80
Fanka BB :)
To cetrotide to to samo co mój ganirelix. Czyli mamy to samo tylko ja nie mam bemfoliMenopur, bemfola i cetrotide. Menopur i bemfolę miałam już przy drugiej stymulacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To cetrotide to to samo co mój ganirelix. Czyli mamy to samo tylko ja nie mam bemfoliMenopur, bemfola i cetrotide. Menopur i bemfolę miałam już przy drugiej stymulacji
Jakoś lepiej dzisiaj trochę... Mam nadzieję że nie chwilowo...Gosiu, wow, zaczęłaś żartować . Jak się czujesz? Dalej lipa?
No na nowym jest meganie da sie porównać nawet. Ekipa aktualnie zdrowa. Odpukać, bo grudzień to był jakiś koszmar. Maksik się żłobkuje, Oskar ma już pierwsze foty z zimowych spacerów Zaglądać tu będę dopóki jest tu dla kogoMega się cieszę z tej energii, którą od Ciebie czuć To musi się udać. Nie ma innej opcji po prostuA właśnie miałam pisać że Cię widzę i że się nie ukryjesz .
Wiesz, że ja to muszę mieć pierwszy i drugi plan od razu . Jakoś teraz coś werwy dostałam . Wreszcie coś się dzieje a nie bezczynne czekanie - to było bardzo dobijające.
Widziałam waszą sesje na insta - piękne zdjęcia
Dziecioki zdrowe?
Jak ci się mieszka w nowej chałupce?
Gratulacje! Niech rośnie zdrowoHej dziewczyny:-) my już po rozwiązaniu. Urodziłam 7 stycznia jednak przez cc bo mała źle była odwrócona i było mało wód płodowych. Marcelina ważyła 2680 i miała 54,5 cm:-). Pozdrawiamy wszystkich i potwierdzamy, że warto walczyć. Zobacz załącznik 1226490
No i dobre podejście. Trzeba walczyć, ja nie teraz to kiedy.Wytrzymaj jakoś do wizyty. A potem będziemy się martwić. Pamiętaj, jeszcze nic straconego - ciągle jesteś w grze i masz szansę
Mój mąż też sapie, że to ostatnia stymulacja... Zobaczymy w jakim będę stanie psychicznym ale już sobie wymyśliłam, że jak w razie czego będę chciała dalej w to brnąć to sobie sama kredyt wezmę i bez łachy
Jak mam brać wszystko o 21.00Fredka a możesz mi jeszcze tylko napisac jak przyjmujesz menopur i cetrotide?? Tzn czy rano, wieczorem, oba o tej samej godzinie czy robisz przerwy? Czy naprzemiennie raz z jednej raz z drugiej strony? Bo mi pielęgniarka powiedziała że mam je brać rano, oba o tej samej porze, bez znaczenia jak
Dziękuję bardzoJak mam brać wszystko o 21.00
Jutro biorę 2 zastrzyki i wstrzyknę je po prostu po dwóch stronach brzucha. Zerknij sobie na moją rozpiskę
W 5t4d byłam na usg teraz jest 8t5d. Pewnie będzie 9t5d jak będę na usg potem nifty albo papa albo nicOj tak... Ja ledwo wyrzymuje pracujac 9h dziennie z kluciami , mdłościami, dretwieniem.... i min.5 spotkaniami dziennie W którym dpt bylas na ostatnim usg ?