reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

I tu jest słowo klucz - takie dzieci duzo śpią - no chyba twoje :-) buehehe. Mój syn był niezniszczalny.

ja bym patrzyła na to tak, ze będziesz musiała mieć większa tolerancje na frustracje:-) wiesz gdy ma się 30l i w miare dobre wyniki to wychodzi pierwsza procedura. A gdy słabe wyniki mimo młodego wieku tez nie wiadomo jak to będzie. Jeżeli wiekowa jesteś to serio rozumiem bo komórki są już jakie są. No, ale trzymam kciuki :-) bo to kurde nigdy nie wiadomo:-) a robicie PGS?
Nie buehehe,moje spaly stosunkowo malo i wcale nie razem.Ale jakos spaly.Mialy dwie drzemki po 1,5-2 h ,w nocy do dzisiaj budza sie 3 razy.Jak czlowiek chce to zawsze znajdzie wyjscie,jak nie chce bedzie szukal powodow.Stara prawda.Trzeba sobie radzic.

reklama

Załączniki

• 20201230_214447.jpg
    20201230_214447.jpg
    790,2 KB · Wyświetleń: 77
Lubię bardzo Twoja maksymę [emoji123][emoji122] wezmę sobie ja do serca, przyda mi się takie myslenie[emoji3590]
Przeciez to jest dobry przyrost! To nie matematyka.. wiem że ciężko się nie zadręczać. Moje przystosty byly wydawało mi się wolne i tez wymyślałam historie. Kochaj tą kropeczkę którą masz i zaufaj jej..będzie dobrze.
I powiem maksymę wg której postanowiłam żyć w 2021: zamartwianie się o jutro odbiera radość z dzisiaj.

Dzisiaj jesteś w ciąży, jesteś mamą!

hej dziewczyny, ja dzis 2 dzien stymulacji i mam mega ochote na slodycze. Czy wy jadlyscie slodycze podczas stymulacji? czy lepiej sie powstrzymac? wiem ze cukier nie jest najlepszy dla komorek jajowych.

reklama
Do góry