reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I tu jest słowo klucz - takie dzieci duzo śpią - no chyba twoje :-) buehehe. Mój syn był niezniszczalny.

ja bym patrzyła na to tak, ze będziesz musiała mieć większa tolerancje na frustracje:-) wiesz gdy ma się 30l i w miare dobre wyniki to wychodzi pierwsza procedura. A gdy słabe wyniki mimo młodego wieku tez nie wiadomo jak to będzie. Jeżeli wiekowa jesteś to serio rozumiem bo komórki są już jakie są. No, ale trzymam kciuki :-) bo to kurde nigdy nie wiadomo:-) a robicie PGS?
Nie buehehe,moje spaly stosunkowo malo i wcale nie razem.Ale jakos spaly.Mialy dwie drzemki po 1,5-2 h ,w nocy do dzisiaj budza sie 3 razy.Jak czlowiek chce to zawsze znajdzie wyjscie,jak nie chce bedzie szukal powodow.Stara prawda.Trzeba sobie radzic.

reklama

Załączniki

• 20201230_214447.jpg
    20201230_214447.jpg
    790,2 KB · Wyświetleń: 80
Lubię bardzo Twoja maksymę [emoji123][emoji122] wezmę sobie ja do serca, przyda mi się takie myslenie[emoji3590]
Przeciez to jest dobry przyrost! To nie matematyka.. wiem że ciężko się nie zadręczać. Moje przystosty byly wydawało mi się wolne i tez wymyślałam historie. Kochaj tą kropeczkę którą masz i zaufaj jej..będzie dobrze.
I powiem maksymę wg której postanowiłam żyć w 2021: zamartwianie się o jutro odbiera radość z dzisiaj.

Dzisiaj jesteś w ciąży, jesteś mamą!

hej dziewczyny, ja dzis 2 dzien stymulacji i mam mega ochote na slodycze. Czy wy jadlyscie slodycze podczas stymulacji? czy lepiej sie powstrzymac? wiem ze cukier nie jest najlepszy dla komorek jajowych.

reklama
Do góry