reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam wyniki i sa slabe. Bete zaledwie 51 😞 jutro mam ja powtorzyc,zeby widziec czy w ogole rosnie czy juz spada skoro w czwartek bylo 42. Ale doktor mowila,ze to mogl bys ciagle pregnyl podwyzszajacy wynik. Mimo to zdaje sobie sprawe ,ze to jest bardzo niska beta jak na 1 dpt 5 dniowej blastocyty . 🙄 Smutne ale bylam gotowa tez na taki scenariusz.
trzymaj sie:( moze jest jakas nadzieja ...

reklama
Eh... Jak wytrzymam te 4 dni do wizyty??? Dziewczyny pomóżcie 🙈 jak już będę przyjmować progesteron będzie jakoś inaczej 🙈 eh.... Nie wytrzymam chyba do piątku, w sumie do czwartku bo w czwartek już badania i piątek o 7:50 wizyta.... Zwariiluje do tego czasu 🙈🙈🙈 już bym chciała piątek 🙈 nic nie mówię że chciała bym już transfer i być w dwupaku 🙈

Cześć. Dawno mnie tu nie było. Nie, nie wracam z ciążą, nie wracam z dzieckiem...

Zostały mi leki po in vitro (zastrzyki, duphaston, lutinus i chyba coś jeszcze), których chętnie się pozbędę z domu. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana, to napiszcie na priv. Dam wtedy znać jakie leki posiadam. Czekam na wiadomości :)

@Brakujemiwiary @kate_p7 dzieki dziewczyny <3
Jutro sie wszystko okaze. Walcz maluchu 🙏🙏🙏 mama zadba o cala reszte, tylko walcz 🙏
Coś przeczucie mam że wszystko będzie dobrze, a mnie ono ostatnio nie myli 🙈 musi być dobrze ✊✊✊✊✊✊ Bo zacznę się sama stresować. A jak na razie jestem pozytywnie nastawiona, tylko nie mogę się doczekać wizyty 🙈

U mnie chyba nic nie będzie. Brzuch mnie boli coraz mocniej jak na @. W poprzednich transferach tez tak było. Zrobiłam sobie sikanca - negatywny. A niektórym już potrafią wychodzić. Czyli chyba pozamiatane. No chyba, ze te testy to do dupy a nie o czułości 10
Kurde, Kate! Zachowujesz się jak młoda 😜. Nie poznaję Cię 😜
Żadne pozamiatane! Wywal te testy i próbuj nie zwariować ❤️. Trzymam kciuki ❤️

reklama
Do góry