Trzymam kciuki za Twoją 3 weryfikację ❤✌Żeby wino i chipsy się nie przydały [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110][emoji120]
reklama
To mąż wypije i zje z radości trzymam kciuki.Żeby wino i chipsy się nie przydały [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110][emoji120]
Waleczna36
Fanka BB :)
Mi dopiero w 7dpt wyszła delikatna delikatna kreska, a też była 5 dniowa blaska, więc cierpliwości i kciuki za ciśnięteNie no proszę Cię... 7dpt to najwcześniej! Mi w 7 dpt blastocysty nie wyszedł przy becie 11... Ale to była biochemiczna. Wczesniej niż 7dpt to rzadko coś wychodzi. Spokojnie ✌
Wino nie ale chipsy zawsze [emoji3590]Żeby wino i chipsy się nie przydały [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110][emoji120]
JestemMama!
@szakszuka ogromne czekam na wieści, to twój dzień
@Evela.6 za Ciebie również ogromne
Za bety do nieba
@Evela.6 za Ciebie również ogromne
Za bety do nieba
JestemMama!
O której wyniki??? Trzymam kciuki, niech ta małpa. Już przychodziA byłam zalatana przez weekend, latałam z zakupami, ogarniałam się w mieszkaniu i nie miałam czasu pisać. Wczoraj wieczorem chciałam nadrobic, ale forum nie działało [emoji51]
U mnie małpy nadal nie ma [emoji849] siedzę właśnie i czekam na pobranie krwi na betę, zobaczymy co tam wyjdzie [emoji1745]
KarolaJ
Dzisiaj wieczorem albo jutro rano dopiero [emoji849]
O której wyniki??? Trzymam kciuki, niech ta małpa. Już przychodzi [emoji110][emoji110][emoji110]
JestemMama!
@szakszuka i @Evela.6 o której wyniki???
JestemMama!
Trzymam kciuki żeby jak najszybciej przyszedł i za wynik aby był odpowiedni i za małpę żebyś jeszcze w grudniu mogła podejść do transferu a może po prostu tu jakis naturalsik się trafił????Dzisiaj wieczorem albo jutro rano dopiero [emoji849]
reklama
bazylia128
@szakszuka !!!!!! rany ale sie dzieje kciuki z calych sil - @Evela.6 za ciebie tez mocne kciuuukkkiii !!!!! Ja wczoraj wieczorem pierwszy raz zaczelam delikatnie czuc zapachy - masakra byla ;( praktycznie tydzien wyjety z zycia - w zyciu nie czulam takiego zmeczenia - naszczescie goraczka nigdy nie przekroczyla 38. Wymeczylam sie straszliwie okolo 3 dni tylko przespane, musialam sie zmuszac zeby wstac na siku - fuuuuj nie chce juz do tego wracac. Wyglada na to ze mam to juz za soba !!!! Jestem przeszczesliwa - dzisiaj ubieram choinke
Podziel się: