reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam wyniki i sa slabe. Bete zaledwie 51 😞 jutro mam ja powtorzyc,zeby widziec czy w ogole rosnie czy juz spada skoro w czwartek bylo 42. Ale doktor mowila,ze to mogl bys ciagle pregnyl podwyzszajacy wynik. Mimo to zdaje sobie sprawe ,ze to jest bardzo niska beta jak na 1 dpt 5 dniowej blastocyty . 🙄 Smutne ale bylam gotowa tez na taki scenariusz.

Jest serducho ❤️ ! Ale mi kamień spadł z mojego:) Tym bardziej, że wczoraj zaczęłam plamić i się nieziemsko tym zestresowałam.... dziś mnie lekarz uspokoił, że to podrażnienie sluzówki i w macicy wszystko ok, kropka moja wygląda jak pierścionek i jej pięknie serducho bije. Choć do sukcesu nadal daleko, kolejny krok za nami.. :)

Mam wyniki i sa slabe. Bete zaledwie 51 😞 jutro mam ja powtorzyc,zeby widziec czy w ogole rosnie czy juz spada skoro w czwartek bylo 42. Ale doktor mowila,ze to mogl bys ciagle pregnyl podwyzszajacy wynik. Mimo to zdaje sobie sprawe ,ze to jest bardzo niska beta jak na 1 dpt 5 dniowej blastocyty . 🙄 Smutne ale bylam gotowa tez na taki scenariusz.
I tak nadal się mieści w normach statystycznych ( minimalna dla blastki 10dpt to chyba 39). Teraz już na pewno nie ma śladu po pregnylu i wynik to czyścioch. Musisz powtórzyć tak czy siak w środę. Szkoda że to nie może być prostsze 😔

I tak nadal się mieści w normach statystycznych ( minimalna dla blastki 10dpt to chyba 39). Teraz już na pewno nie ma śladu po pregnylu i wynik to czyścioch. Musisz powtórzyć tak czy siak w środę. Szkoda że to nie może być prostsze 😔

Kazala mi jutro zrobic ta bete, zeby zobaczyc czy w ogle rosnie. W srode mialam wracac do UK bo to byl ostatni dzien zebym po powrocie skonczyla kwaratanne przed swietami. Jesli tylko jutro sie okaze,ze jest iskierka nadzieji, ze jednak cos sie rusza i mlody jest zwyczajnie,leniwcem po tacie dlatego tak wolno rosnie beta to moge tu juz nawet do tych swiat zostac. Niech tylko bedzie dobrze 🙏🙏🙏

Kazala mi jutro zrobic ta bete, zeby zobaczyc czy w ogle rosnie. W srode mialam wracac do UK bo to byl ostatni dzien zebym po powrocie skonczyla kwaratanne przed swietami. Jesli tylko jutro sie okaze,ze jest iskierka nadzieji, ze jednak cos sie rusza i mlody jest zwyczajnie,leniwcem po tacie dlatego tak wolno rosnie beta to moge tu juz nawet do tych swiat zostac. Niech tylko bedzie dobrze 🙏🙏🙏
Ta beta jest niższa niż przy ET no, ale to krio. Dopóki będzie rosła będzie dobrze. A tutaj przeklejam bety dziewczyny z innego forum
10dpt 12,24
12dpt 24,07
14dpt 45,80
16dpt 128,28
19dpt 411,17
Taaak transfer blastki
Taaak zdrowy bobas:-)

reklama
Do góry