trzymaj sie moze jest jakas nadzieja ...Mam wyniki i sa slabe. Bete zaledwie 51 jutro mam ja powtorzyc,zeby widziec czy w ogole rosnie czy juz spada skoro w czwartek bylo 42. Ale doktor mowila,ze to mogl bys ciagle pregnyl podwyzszajacy wynik. Mimo to zdaje sobie sprawe ,ze to jest bardzo niska beta jak na 1 dpt 5 dniowej blastocyty . Smutne ale bylam gotowa tez na taki scenariusz.
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Eh... Jak wytrzymam te 4 dni do wizyty??? Dziewczyny pomóżcie jak już będę przyjmować progesteron będzie jakoś inaczej eh.... Nie wytrzymam chyba do piątku, w sumie do czwartku bo w czwartek już badania i piątek o 7:50 wizyta.... Zwariiluje do tego czasu już bym chciała piątek nic nie mówię że chciała bym już transfer i być w dwupaku
Evela.6
@Brakujemiwiary @kate_p7 dzieki dziewczyny <3
Jutro sie wszystko okaze. Walcz maluchu mama zadba o cala reszte, tylko walcz
Cześć. Dawno mnie tu nie było. Nie, nie wracam z ciążą, nie wracam z dzieckiem...
Zostały mi leki po in vitro (zastrzyki, duphaston, lutinus i chyba coś jeszcze), których chętnie się pozbędę z domu. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana, to napiszcie na priv. Dam wtedy znać jakie leki posiadam. Czekam na wiadomości
Zostały mi leki po in vitro (zastrzyki, duphaston, lutinus i chyba coś jeszcze), których chętnie się pozbędę z domu. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana, to napiszcie na priv. Dam wtedy znać jakie leki posiadam. Czekam na wiadomości
JestemMama!
Coś przeczucie mam że wszystko będzie dobrze, a mnie ono ostatnio nie myli musi być dobrze Bo zacznę się sama stresować. A jak na razie jestem pozytywnie nastawiona, tylko nie mogę się doczekać wizyty@Brakujemiwiary @kate_p7 dzieki dziewczyny <3
JestemMama!
@szakszuka bo będę musiała zaraz na pogotowie jechav zevy mi dłonie odcięli... Palce już mam całe fioletowe od zaciskania kciokow eh... Czekam na wieści od Ciebie
Kurde, Kate! Zachowujesz się jak młoda . Nie poznaję CięU mnie chyba nic nie będzie. Brzuch mnie boli coraz mocniej jak na @. W poprzednich transferach tez tak było. Zrobiłam sobie sikanca - negatywny. A niektórym już potrafią wychodzić. Czyli chyba pozamiatane. No chyba, ze te testy to do dupy a nie o czułości 10
Żadne pozamiatane! Wywal te testy i próbuj nie zwariować . Trzymam kciuki
Ale po co ja lubię histeryzować :-)A co mi nie wolnoKurde, Kate! Zachowujesz się jak młoda . Nie poznaję Cię
Żadne pozamiatane! Wywal te testy i pruboj nie zwariować . Trzymam kciuki
Wiesz, ja jeszcze cwana bo wszystko przede mnąAle po co ja lubię histeryzować :-)A co mi nie wolno
Daj mi się trochę powymadrzać
reklama
@szakszuka Ty wiesz
Podziel się: