reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam wyniki i sa slabe. Bete zaledwie 51 😞 jutro mam ja powtorzyc,zeby widziec czy w ogole rosnie czy juz spada skoro w czwartek bylo 42. Ale doktor mowila,ze to mogl bys ciagle pregnyl podwyzszajacy wynik. Mimo to zdaje sobie sprawe ,ze to jest bardzo niska beta jak na 1 dpt 5 dniowej blastocyty . 🙄 Smutne ale bylam gotowa tez na taki scenariusz.
trzymaj sie:( moze jest jakas nadzieja ...

reklama
Eh... Jak wytrzymam te 4 dni do wizyty??? Dziewczyny pomóżcie 🙈 jak już będę przyjmować progesteron będzie jakoś inaczej 🙈 eh.... Nie wytrzymam chyba do piątku, w sumie do czwartku bo w czwartek już badania i piątek o 7:50 wizyta.... Zwariiluje do tego czasu 🙈🙈🙈 już bym chciała piątek 🙈 nic nie mówię że chciała bym już transfer i być w dwupaku 🙈

Cześć. Dawno mnie tu nie było. Nie, nie wracam z ciążą, nie wracam z dzieckiem...

Zostały mi leki po in vitro (zastrzyki, duphaston, lutinus i chyba coś jeszcze), których chętnie się pozbędę z domu. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana, to napiszcie na priv. Dam wtedy znać jakie leki posiadam. Czekam na wiadomości :)

@Brakujemiwiary @kate_p7 dzieki dziewczyny <3
Jutro sie wszystko okaze. Walcz maluchu 🙏🙏🙏 mama zadba o cala reszte, tylko walcz 🙏
Coś przeczucie mam że wszystko będzie dobrze, a mnie ono ostatnio nie myli 🙈 musi być dobrze ✊✊✊✊✊✊ Bo zacznę się sama stresować. A jak na razie jestem pozytywnie nastawiona, tylko nie mogę się doczekać wizyty 🙈

U mnie chyba nic nie będzie. Brzuch mnie boli coraz mocniej jak na @. W poprzednich transferach tez tak było. Zrobiłam sobie sikanca - negatywny. A niektórym już potrafią wychodzić. Czyli chyba pozamiatane. No chyba, ze te testy to do dupy a nie o czułości 10
Kurde, Kate! Zachowujesz się jak młoda 😜. Nie poznaję Cię 😜
Żadne pozamiatane! Wywal te testy i próbuj nie zwariować ❤️. Trzymam kciuki ❤️

reklama
Do góry