Dziewczyny tydzień temu serce przestało bić w siodmym tygodniu. Jednak wciąż żył. Dzisiaj idę ponownie na ostateczną decyzję co dalej. Proszę pomódlcie się za mnie. Już tracę nadzieję. Rozum mówi nic z tego a serce wciąż nie chce przestać wierzyć
reklama
TrzymamDziewczyny tydzień temu serce przestało bić w siodmym tygodniu. Jednak wciąż żył. Dzisiaj idę ponownie na ostateczną decyzję co dalej. Proszę pomódlcie się za mnie. Już tracę nadzieję. Rozum mówi nic z tego a serce wciąż nie chce przestać wierzyć
Evela.6
Fanka BB :)
Mam wyniki i sa slabe. Bete zaledwie 51 jutro mam ja powtorzyc,zeby widziec czy w ogole rosnie czy juz spada skoro w czwartek bylo 42. Ale doktor mowila,ze to mogl bys ciagle pregnyl podwyzszajacy wynik. Mimo to zdaje sobie sprawe ,ze to jest bardzo niska beta jak na 1 dpt 5 dniowej blastocyty . Smutne ale bylam gotowa tez na taki scenariusz.
Pchełka216
Jest serducho ! Ale mi kamień spadł z mojego Tym bardziej, że wczoraj zaczęłam plamić i się nieziemsko tym zestresowałam.... dziś mnie lekarz uspokoił, że to podrażnienie sluzówki i w macicy wszystko ok, kropka moja wygląda jak pierścionek i jej pięknie serducho bije. Choć do sukcesu nadal daleko, kolejny krok za nami..
I tak nadal się mieści w normach statystycznych ( minimalna dla blastki 10dpt to chyba 39). Teraz już na pewno nie ma śladu po pregnylu i wynik to czyścioch. Musisz powtórzyć tak czy siak w środę. Szkoda że to nie może być prostszeMam wyniki i sa slabe. Bete zaledwie 51 jutro mam ja powtorzyc,zeby widziec czy w ogole rosnie czy juz spada skoro w czwartek bylo 42. Ale doktor mowila,ze to mogl bys ciagle pregnyl podwyzszajacy wynik. Mimo to zdaje sobie sprawe ,ze to jest bardzo niska beta jak na 1 dpt 5 dniowej blastocyty . Smutne ale bylam gotowa tez na taki scenariusz.
Moje pewnie koło 15... Ale czipsy już otwarte@szakszuka i @Evela.6 o której wyniki???
Evela.6
I tak nadal się mieści w normach statystycznych ( minimalna dla blastki 10dpt to chyba 39). Teraz już na pewno nie ma śladu po pregnylu i wynik to czyścioch. Musisz powtórzyć tak czy siak w środę. Szkoda że to nie może być prostsze
Kazala mi jutro zrobic ta bete, zeby zobaczyc czy w ogle rosnie. W srode mialam wracac do UK bo to byl ostatni dzien zebym po powrocie skonczyla kwaratanne przed swietami. Jesli tylko jutro sie okaze,ze jest iskierka nadzieji, ze jednak cos sie rusza i mlody jest zwyczajnie,leniwcem po tacie dlatego tak wolno rosnie beta to moge tu juz nawet do tych swiat zostac. Niech tylko bedzie dobrze
Pchełka216
mmmm jadłabym czipsika, takiego paprykowego...mmmm Obyś nie miała szansy ich spróbować...Moje pewnie koło 15... Ale czipsy już otwarte
Ta beta jest niższa niż przy ET no, ale to krio. Dopóki będzie rosła będzie dobrze. A tutaj przeklejam bety dziewczyny z innego forumKazala mi jutro zrobic ta bete, zeby zobaczyc czy w ogle rosnie. W srode mialam wracac do UK bo to byl ostatni dzien zebym po powrocie skonczyla kwaratanne przed swietami. Jesli tylko jutro sie okaze,ze jest iskierka nadzieji, ze jednak cos sie rusza i mlody jest zwyczajnie,leniwcem po tacie dlatego tak wolno rosnie beta to moge tu juz nawet do tych swiat zostac. Niech tylko bedzie dobrze
10dpt 12,24
12dpt 24,07
14dpt 45,80
16dpt 128,28
19dpt 411,17
Taaak transfer blastki
Taaak zdrowy bobas:-)
reklama
JestemMama!
Podziel się: