reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spokojnie, może rzeczywiście to za wcześnie. Ja w środę planuje zrobić sikańca 🤪
Ja pamiętam, że w pierwszej ciąży w dniu spodziewanej miesiączki bardzo bolał mnie brzuch ale krwawienia nie było. Jak zrobiłam test wyszła gruba krecha.

@kate_p7 trzymam kciuki 🙂
obyś miała racje bo czuje się tak samo jak przy wszystkich nieudanych transferach. Tylko presja jest jeszcze większa teraz bo one takie ładne i dwa to ja się załamię jak nic nie wyjdzie. No ale takie jest to cholerne in vitro.

U mnie chyba nic nie będzie. Brzuch mnie boli coraz mocniej jak na @. W poprzednich transferach tez tak było. Zrobiłam sobie sikanca - negatywny. A niektórym już potrafią wychodzić. Czyli chyba pozamiatane. No chyba, ze te testy to do dupy a nie o czułości 10
Nie Kate, sikaniec na tym etapie nie znaczy nic. To mowisz, ze idziesz na bete w 6dpt?[emoji16]

obyś miała racje bo czuje się tak samo jak przy wszystkich nieudanych transferach. Tylko presja jest jeszcze większa teraz bo one takie ładne i dwa to ja się załamię jak nic nie wyjdzie. No ale takie jest to cholerne in vitro.
Wiem, ja też teraz miałam podany najładniejszy, jaki udało mi się wyhodować i to ostatni.

Musimy wierzyć, że będzie ok 🙂

reklama
Do góry