reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Evela.6 czekamy na dobre wieści!!!! Ja na nie czekam jakby to była moja beta 😂

Bylam dzisiaj zrobic morfologię i prawie zleciłam betę... Może i by coś już wyszło ale zdecydowałam że robię dopiero 13dpt żeby nie powtarzać i nie mieć złudzeń po 1 wyniku..

reklama
@Evela.6 czekamy na dobre wieści!!!! Ja na nie czekam jakby to była moja beta [emoji23]

Bylam dzisiaj zrobic morfologię i prawie zleciłam betę... Może i by coś już wyszło ale zdecydowałam że robię dopiero 13dpt żeby nie powtarzać i nie mieć złudzeń po 1 wyniku..
Wyszłoby na bank juz. No, ale skoro czekamy to czekamy [emoji110]

Byłam wczoraj na usg. Jestem 5+4 i był tylko pęcherzyk 13 mm czy miał ktoś tak, ze z tego jeszcze coś się wykluło? Strasznie się martwię ze będzie puste jajo, lekarz oczywiście mówi ze to wczesnie i tak się zdarza, mam wrócić za 2 tyg i zbadać przyrost bety w piątek i poniedziałek.

Witam was drogie kobietki, tak nieśmiało was poczytuje od jakiegoś czasu. Cierpimy na niepłodność idiopatyczna. Miałam 6 iui i w październiku w końcu upragnione ivf. Pierwszy, swiezy transfer udany w 6dpt dwie kreski i tak przez kolejnych chyba 15 testów. Szczescie niepojęte! Niestety moja radość trwała rowno miesiac, wczoraj usłyszałam że serduszko się zatrzymało, czekam na poronienie. Moje serce jest rozdarte. Potrzebuje pozytywnych historii żeby się pozbierać. Czy którejś z was udało się zajsc ponownie w ciążę po poronieniu zatrzymanym i ją donosić ?

Moje dziecko w 5+6 było jeszcze pęcherzykiem, teraz jest rozbieganym 7 latkiem. Będzie dobrze:)
Byłam wczoraj na usg. Jestem 5+4 i był tylko pęcherzyk 13 mm czy miał ktoś tak, ze z tego jeszcze coś się wykluło? Strasznie się martwię ze będzie puste jajo, lekarz oczywiście mówi ze to wczesnie i tak się zdarza, mam wrócić za 2 tyg i zbadać przyrost bety w piątek i poniedziałek.

reklama
od. 6 tyg kochana się sprawdza zarodek. także masz jeszcze czas :)

Do góry