Bardzo mi przykro że Wam się nie udało.. To bardzo boli Znamy to wszystkie z autopsji i wiemy co czujesz ❤Hej Dziewczyny, jestem tu nowa, po I nieudanym in vitro. 10 dpt beta 1,4. Zaczynaliśmy tylko ze złym z jedynym złym paramemterem w nasieniu męża, złe wiązanie plemników z hialuronianem, moje badania super. Wyszyscy zakładali, że uda sie za pierwszym razem. Długi protokół, słaba reakcja ogranizamu na stymulacje jajeczka nie chciały rosnąć. Lekarz powiedział, że ostatecznie mieli złą jakości komórek jajowych. Nie wiadomo czy taka natura, czy taki cykl nie wiem co robić, czy próbować dalej czy się poddać. Dodatkowo wczoraj dostałam okres, ból jest okropny, nie mogę stać, siedzieć, tabletki przeciwbólowe nie pomagają. Czy któraś z Was ma podobne doświadczenia? I jak wyglądał Wasz okres po nieudanych próbach?
Jeśli chodzi o okres to tak. Ja mam po cyklach z in vitro koszmarne miesiączki. To przez hormony.
Jeśli chodzi o zarodki to bywa bardzo różnie z nimi. Najlepiej by było spróbować jeszcze raz. Nie poddawaj się. Naprawdę nie każdemu się udaje za 1 razem.. Zróbcie może dodatkowe badania immunologiczne. Macie jakies zamrożone zarodki?