reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
@Evela.6 bo już mnie brzuch z nerwów zaczyna boleć dokładnie jesy tak jak pisze @szakszuka również czekam na nią jak by to była. Moja beta wr... Nic nie mogę robić bo czekam na wyniki, więc korzystając z tego leżę i odświeżam forum dawaj szybko znać noooo proszę
Ananasowa93
nieagatka
Wyszłoby na bank juz. No, ale skoro czekamy to czekamy [emoji110]@Evela.6 czekamy na dobre wieści!!!! Ja na nie czekam jakby to była moja beta [emoji23]
Bylam dzisiaj zrobic morfologię i prawie zleciłam betę... Może i by coś już wyszło ale zdecydowałam że robię dopiero 13dpt żeby nie powtarzać i nie mieć złudzeń po 1 wyniku..
Evela.6
Dziewczyny te Wasze kciuki chyba pomagają [emoji3590] Młody chyba 'przytulił' się do Mamusi [emoji120] 7dpt beta 42, Estradiol 1821, Progesteron 22.43 [emoji3059] nie przestawajcie puszczać tych kciuków [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Kolendra29
Byłam wczoraj na usg. Jestem 5+4 i był tylko pęcherzyk 13 mm czy miał ktoś tak, ze z tego jeszcze coś się wykluło? Strasznie się martwię ze będzie puste jajo, lekarz oczywiście mówi ze to wczesnie i tak się zdarza, mam wrócić za 2 tyg i zbadać przyrost bety w piątek i poniedziałek.
Super!!!! Miałam takie przeczucieDziewczyny te Wasze kciuki chyba pomagają [emoji3590] Młody chyba 'przytulił' się do Mamusi [emoji120] 7dpt beta 42, Estradiol 1821, Progesteron 22.43 [emoji3059] nie przestawajcie puszczać tych kciuków [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Evelyn1919
Witam was drogie kobietki, tak nieśmiało was poczytuje od jakiegoś czasu. Cierpimy na niepłodność idiopatyczna. Miałam 6 iui i w październiku w końcu upragnione ivf. Pierwszy, swiezy transfer udany w 6dpt dwie kreski i tak przez kolejnych chyba 15 testów. Szczescie niepojęte! Niestety moja radość trwała rowno miesiac, wczoraj usłyszałam że serduszko się zatrzymało, czekam na poronienie. Moje serce jest rozdarte. Potrzebuje pozytywnych historii żeby się pozbierać. Czy którejś z was udało się zajsc ponownie w ciążę po poronieniu zatrzymanym i ją donosić ?
Evelyn1919
Moje dziecko w 5+6 było jeszcze pęcherzykiem, teraz jest rozbieganym 7 latkiem. Będzie dobrze
Byłam wczoraj na usg. Jestem 5+4 i był tylko pęcherzyk 13 mm czy miał ktoś tak, ze z tego jeszcze coś się wykluło? Strasznie się martwię ze będzie puste jajo, lekarz oczywiście mówi ze to wczesnie i tak się zdarza, mam wrócić za 2 tyg i zbadać przyrost bety w piątek i poniedziałek.
reklama
Pchełka216
od. 6 tyg kochana się sprawdza zarodek. także masz jeszcze czasByłam wczoraj na usg. Jestem 5+4 i był tylko pęcherzyk 13 mm czy miał ktoś tak, ze z tego jeszcze coś się wykluło? Strasznie się martwię ze będzie puste jajo, lekarz oczywiście mówi ze to wczesnie i tak się zdarza, mam wrócić za 2 tyg i zbadać przyrost bety w piątek i poniedziałek.
Podziel się: