reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ma ogół tak między 28 a 30, dzisiaj mam 34dc..
😱😱😱😱 Fakt każdy organizm jesy inny, ja też mam cykle 28'dniowe teraz po poronieniu mialam 33. Mam nadzieję że lada chwila przyjdzie do Ciebie małpa, ile można na nią czekać 🤔 z tobą też mam mieć transfer noooo porób brzuszki, tak z 30 minut dziennie, ciepła kąpiel i przyspieszy @.

natura bywa nieprzewidywalna...

NO właśnie to jakaś dyskryminacja :(

a ja mam niskie amh bo raptem 1,5 :(

Jak teraz nie wytworzę to idę długim protokołem :( tylko czemu jakoś od CLO miałam 4-6 sztuk a tu nic? :(
Twoje AMH wcale nie takie niskie, ja miałam 1,1 a wyprodukowałam 22 pęcherzyki, z czego pobrano 9 prawidłowych komórek. Więc to nie jest wyznacznik.
Mocno trzymam kciuki za Ciebie✊✊✊

Po poronieniu mogło się coś pomieszać. Jedyne co to mam jakiś dziwny śluz od 2 dni, może to jakaś zapowiedź okresu.
Obym się załapała jeszcze na ten transfer przed świętami [emoji849]
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Fakt każdy organizm jesy inny, ja też mam cykle 28'dniowe teraz po poronieniu mialam 33. Mam nadzieję że lada chwila przyjdzie do Ciebie małpa, ile można na nią czekać [emoji848] z tobą też mam mieć transfer noooo porób brzuszki, tak z 30 minut dziennie, ciepła kąpiel i przyspieszy @.

@Brakujemiwiary
werbujemy @KarolaJ do naszej ekipy mikołajowo transferowej?? :D :D

abrakadabra jaba da dum @ pojawisz się by transfer jej odbył się

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

poszły fluidy od wróżki in vitruszki 🤣🤣

(tak tak zdecydowanie mi się nudzi na nocnym dyżurze 🤪🤪🤪)

A to nie powinno być w cenie ?! Ożeszz na kazdym kroku płacić....

U mnie w klinice to też jest dodatkowo płatne...

reklama
Do góry