reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Spoko za chwilę już nie będziesz miała czasu na czytanie😂😂😂 Niech tylko Natalia się urodzi😜
Cieszę się bardzo, że u was wszystko dobrze. Teraz byle do porodu.
No jeszcze to jedno badanie w 31 tygodniu ale musze sie przyznac ze odkad mocno czuje ruchy to mnie bardzo uspokaja ;) Niestety od wczoraj bardzo dziwnie sie czuje - jestem ospala i mam zawroty glowy ;( zastanawiam sie czy to nie od tych tabletek na nadcisnienie nazywaja sie dopelgyt - CZY KTORAS Z WAS JE STOSOWAŁA?

reklama
w 31 tygodniu - kazal mi przyjechac za 9 tygodni - to ostatnie badanie genetyczne gdzie obserwuje sie dziecko pod wzgledem anatomicznym i genetycznym - tak mi powiedzial - oczywisice nie mam zamiaru go przegapic ;) Dla mnie najgorsze chyba bylo prenatalne w 1 trymestrze chociaz nie ukrywam ze tego połówkowego tez sie obawialam bo mam duzo znajomych gdzie dopieo na polowkowym powychodzily rozne choroby. Albo wada serca, albo wada stop - caly czas trzeba byc czujnym ;) Jak tam kochana szykujesz juz jakas wyprawke dla swojego Franciszka? 😍 😍 😍
Niestety nic nie ma szykuje. Tak długo jak będę pracować tak nie dotknę tematu niestety. A co do imienia niestety nie mamy. Może w grudniu coś ustalimy. ☺️

Dobry wieczór Cioteczki ❤️❤️❤️
Ja już po badaniu. Wszystko, wszystko z maleńka wporzadku ❤️❤️❤️ Ryzyka niskie ale to wiedziałam po Nifty 🤪
Ale wyszło pośrednie ryzyko stanu przedrzucawkowego .... heparyna cały czas jest wiec pójdzie acard w ruch chyba 😂
Jestem taka szczesliwa 🌸🌸🌸 ale strach nie maleje - nie rozumiem dlaczego.
Pozegnalam się z klinika, mam dać znać jak urodzę.
Niunia nie chciała pozować jedyne zdjęcie które udało się wyskrobać ❤️❤️❤️

Załączniki

• 610BE82A-B459-40B3-836D-4E1DE275404E.jpeg
    610BE82A-B459-40B3-836D-4E1DE275404E.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 105
Dobry wieczór Cioteczki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja już po badaniu. Wszystko, wszystko z maleńka wporzadku [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Ryzyka niskie ale to wiedziałam po Nifty [emoji2957]
Ale wyszło pośrednie ryzyko stanu przedrzucawkowego .... heparyna cały czas jest wiec pójdzie acard w ruch chyba [emoji23]
Jestem taka szczesliwa [emoji254][emoji254][emoji254] ale strach nie maleje - nie rozumiem dlaczego.
Pozegnalam się z klinika, mam dać znać jak urodzę.
Niunia nie chciała pozować jedyne zdjęcie które udało się wyskrobać [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Kruszynka [emoji3590] ciesze się, że wszystko dobrze. Rośnijcie dziewczyny zdrowo[emoji8]

dzis pierwsze USG i widać było małą fasolkę .

B-podjednostka gonadotropiny kosmówkowej (B-HCG) 20921.0
tylko wróciłam do domu po badaniach i usg . i zobaczyłam pierwsze plamienie na wkładce koloru brazowego i teraz sie bardzo boje bo nie wiem co sie dzieje a wita dopiero 5,12,2020 i nie wiem co robić ?

reklama
dzis pierwsze USG i widać było małą fasolkę .

B-podjednostka gonadotropiny kosmówkowej (B-HCG) 20921.0
tylko wróciłam do domu po badaniach i usg . i zobaczyłam pierwsze plamienie na wkładce koloru brazowego i teraz sie bardzo boje bo nie wiem co sie dzieje a wita dopiero 5,12,2020 i nie wiem co robić ?
To wynik samego USG - to sie czesto zdarza ;) Obserwuj sie.

Do góry