reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej ja dziś też miałam pierwsze USG a 5 godz później dostałam pojedynczego krwawienia mam nadzieję że to nic złego i poprostu przy USG mi jakieś naczynko pękło.
dzis pierwsze USG i widać było małą fasolkę .

B-podjednostka gonadotropiny kosmówkowej (B-HCG) 20921.0
tylko wróciłam do domu po badaniach i usg . i zobaczyłam pierwsze plamienie na wkładce koloru brazowego i teraz sie bardzo boje bo nie wiem co sie dzieje a wita dopiero 5,12,2020 i nie wiem co robić ?

reklama
dzis pierwsze USG i widać było małą fasolkę .

B-podjednostka gonadotropiny kosmówkowej (B-HCG) 20921.0
tylko wróciłam do domu po badaniach i usg . i zobaczyłam pierwsze plamienie na wkładce koloru brazowego i teraz sie bardzo boje bo nie wiem co sie dzieje a wita dopiero 5,12,2020 i nie wiem co robić ?
Czasem tak się zdarza po usg.
Pewnie się już nie powtórzy.

Ja robiłam z krwi I zrobiłam sobie w pakiecie łącznie z PAI, MtHF, VR2 i coś jeszcze w sumie 5 było, robiłam pamietam w polmedzie i nazywało to się chyba pakiet poronienia
Hej. Dziewczyny, mam pytanie. Jak wyglada badanie czynnika V Leiden? Z krwi czy wymaz z policzka? Zrobie to badanie w zwyklej diagnostyce lub Synevo?

mam nadzieje bo USG było dopochwowo bo to 23dzień ciazy . a sie tak wystraszyłam ze az boje sie sprawdzić czy jeszcze jest plamienie .
Ja zawsze mam dopochwowo. Robiłam w 20 dpt , 27 dpt I teraz wybieram się w 35 dpt .
Czasem się zdarza coś się podróżni. Spokojnie możesz zajrzeć w majty 😉 obstawiam że jest czysto

reklama
@klaudiaanita jak tam cwiczysz cos sobie? Ja sie biore i ide wlasnie na kijki troche wokol domu bo czuje spadek energii i wogole cos mi sie ciezko zaczyna robic - az wstyd ;)
Ja dysze jak na 3pietro wchodzę
Niestety nic nie ćwiczę 🙈 Jak jutro będzie wszystko dobrze to coś zacznę po mału bo płaskodupia dostanę😂

Do góry