reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Spoko za chwilę już nie będziesz miała czasu na czytanie😂😂😂 Niech tylko Natalia się urodzi😜
Cieszę się bardzo, że u was wszystko dobrze. Teraz byle do porodu.
No jeszcze to jedno badanie w 31 tygodniu ale musze sie przyznac ze odkad mocno czuje ruchy to mnie bardzo uspokaja ;) Niestety od wczoraj bardzo dziwnie sie czuje - jestem ospala i mam zawroty glowy ;( zastanawiam sie czy to nie od tych tabletek na nadcisnienie nazywaja sie dopelgyt - CZY KTORAS Z WAS JE STOSOWAŁA?

reklama
w 31 tygodniu - kazal mi przyjechac za 9 tygodni - to ostatnie badanie genetyczne gdzie obserwuje sie dziecko pod wzgledem anatomicznym i genetycznym - tak mi powiedzial - oczywisice nie mam zamiaru go przegapic ;) Dla mnie najgorsze chyba bylo prenatalne w 1 trymestrze chociaz nie ukrywam ze tego połówkowego tez sie obawialam bo mam duzo znajomych gdzie dopieo na polowkowym powychodzily rozne choroby. Albo wada serca, albo wada stop - caly czas trzeba byc czujnym ;) Jak tam kochana szykujesz juz jakas wyprawke dla swojego Franciszka? 😍 😍 😍
Niestety nic nie ma szykuje. Tak długo jak będę pracować tak nie dotknę tematu niestety. A co do imienia niestety nie mamy. Może w grudniu coś ustalimy. ☺️

Dobry wieczór Cioteczki ❤️❤️❤️
Ja już po badaniu. Wszystko, wszystko z maleńka wporzadku ❤️❤️❤️ Ryzyka niskie ale to wiedziałam po Nifty 🤪
Ale wyszło pośrednie ryzyko stanu przedrzucawkowego .... heparyna cały czas jest wiec pójdzie acard w ruch chyba 😂
Jestem taka szczesliwa 🌸🌸🌸 ale strach nie maleje - nie rozumiem dlaczego.
Pozegnalam się z klinika, mam dać znać jak urodzę.
Niunia nie chciała pozować jedyne zdjęcie które udało się wyskrobać ❤️❤️❤️

Załączniki

• 610BE82A-B459-40B3-836D-4E1DE275404E.jpeg
    610BE82A-B459-40B3-836D-4E1DE275404E.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 105
Dobry wieczór Cioteczki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja już po badaniu. Wszystko, wszystko z maleńka wporzadku [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Ryzyka niskie ale to wiedziałam po Nifty [emoji2957]
Ale wyszło pośrednie ryzyko stanu przedrzucawkowego .... heparyna cały czas jest wiec pójdzie acard w ruch chyba [emoji23]
Jestem taka szczesliwa [emoji254][emoji254][emoji254] ale strach nie maleje - nie rozumiem dlaczego.
Pozegnalam się z klinika, mam dać znać jak urodzę.
Niunia nie chciała pozować jedyne zdjęcie które udało się wyskrobać [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Kruszynka [emoji3590] ciesze się, że wszystko dobrze. Rośnijcie dziewczyny zdrowo[emoji8]

dzis pierwsze USG i widać było małą fasolkę .

B-podjednostka gonadotropiny kosmówkowej (B-HCG) 20921.0
tylko wróciłam do domu po badaniach i usg . i zobaczyłam pierwsze plamienie na wkładce koloru brazowego i teraz sie bardzo boje bo nie wiem co sie dzieje a wita dopiero 5,12,2020 i nie wiem co robić ?

reklama
dzis pierwsze USG i widać było małą fasolkę .

B-podjednostka gonadotropiny kosmówkowej (B-HCG) 20921.0
tylko wróciłam do domu po badaniach i usg . i zobaczyłam pierwsze plamienie na wkładce koloru brazowego i teraz sie bardzo boje bo nie wiem co sie dzieje a wita dopiero 5,12,2020 i nie wiem co robić ?
To wynik samego USG - to sie czesto zdarza ;) Obserwuj sie.

Do góry