reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

też mam straty na koncie i trudno mi uwierzyć że coś z tego bedzie. Takze doskonale wiem co czujesz. Na razie myślę, czyny jeszcze przede mną. :)

Mi przed iui lekarz zasugerował kontakt z psychologiem, byłam na 5 spotkaniach i na prawdę uważam ze bardzo mi to pomogło, mam w sobie dużo więcej spokoju i cierpliwości a ja z natury jestem bardzo wybuchowa.

reklama
U mnie jest ten problem, że jeśli ja nie pracuję, to komplikuje to pracę innych, w raczej dyskwalifikuje. A do tego jeszcze szefowa, który niby jest taka cudowna i super rozumiejąca świat, a jednak co do czego się czepia i wypomina wszystko. No ale ona ma chyba dwubiegunówkę...
W każdym razie jestem po kolejnej wizycie monitorującej- w czwartek punkcja i idealnie to się składa z pracą moją 🙃
Wychowałam aż 24 jajka ❤️ w związku z tym transfer odroczony za miesiąc. Cieszę się, że jestem tutaj z Wami, bo byłam przygotowana na tą informację właśnie dzięki Wam ❤️ i zareagowałam normalnie.
Ale ciężko mi się chodzi, każdy krok powoduje ucisk na jajnikach.
wow! Niezła drużyna! Na pewno będzie z tego bejbik! A pewnie i uda się jeszcze coś zamrozić więcej. :)

9.11 – monitoring stymulacji @kaapo
9.11 – druga beta @kolor nadzieji
9. 11 – powtórka bety @N@t@li@89

uuu będzie sie działo dziewczyny !!

do dzieła !!

Dopisz mnie proszę wstępnie na sobotę 14.11.20 wizyta przed punkcją ;) czy jak to tam określić :D

Wykończy mnie to czekanie na bete, dziś prawie nie spałam z niewiadomych przyczyn.

spokojnie !! musi być dobrze !!

[GROUP=][/GROUP

Hello laski ☺
Każdy pokazuj brzuszek to pokaże i ja 🤰

16+4 a waga 1.2kg więcej 😉

fiu fiu ale laseczka ! !

wszyscy tatusiowie w parku z wózkami Twoi ;) ;)

a tak serio pięknie Ci z nim ! :) :)

Hej dziewczyny mam już wyniki bety:

10dpt - 254,58
13dpt - 976,78

Coś pięknego !! Gratuluje !!

Nie mogło być inaczej !!

Fajowooooooooooo

uuu będzie sie działo dziewczyny !!

do dzieła !!

Dopisz mnie proszę wstępnie na sobotę 14.11.20 wizyta przed punkcją ;) czy jak to tam określić :D

spokojnie !! musi być dobrze !!

fiu fiu ale laseczka ! !

wszyscy tatusiowie w parku z wózkami Twoi ;) ;)

a tak serio pięknie Ci z nim ! :) :)

Coś pięknego !! Gratuluje !!

Nie mogło być inaczej !!

Fajowooooooooooo
Dziękuję bardzo, śmieje się że dupsko płaskie w brzuszek za dwie 🤣

Ja to już powinnam się odchudzać bo jak w ciąży będę to chyba toczyć trzeba będzie :-) Jakoś dobija mnie ta moja waga. Wszystkie ciuchy muszę wymienić na M,L ;-( Te wszystkie transfery itp. Żeby jeszcze się udało to by człowiek nie żałował ;-)
Mam to samo... Każda procedura to było parę kilo do góry... Większość ciuchów już porozdawałam, żal mi było patrzeć jak się marnują w szafie... Zaczęłam nad sobą pracować, ale od wczoraj boli mnie ucho i z biegania nici... jedynie rozsądna dieta mi zostaje na razie.

U mnie jest ten problem, że jeśli ja nie pracuję, to komplikuje to pracę innych, w raczej dyskwalifikuje. A do tego jeszcze szefowa, który niby jest taka cudowna i super rozumiejąca świat, a jednak co do czego się czepia i wypomina wszystko. No ale ona ma chyba dwubiegunówkę...
W każdym razie jestem po kolejnej wizycie monitorującej- w czwartek punkcja i idealnie to się składa z pracą moją 🙃
Wychowałam aż 24 jajka ❤ w związku z tym transfer odroczony za miesiąc. Cieszę się, że jestem tutaj z Wami, bo byłam przygotowana na tą informację właśnie dzięki Wam ❤ i zareagowałam normalnie.
Ale ciężko mi się chodzi, każdy krok powoduje ucisk na jajnikach.
ale super wynik 24! trzymam kciuki za punkcjr

reklama
Mi przed iui lekarz zasugerował kontakt z psychologiem, byłam na 5 spotkaniach i na prawdę uważam ze bardzo mi to pomogło, mam w sobie dużo więcej spokoju i cierpliwości a ja z natury jestem bardzo wybuchowa.
wlasnie mam nadzieje ze mi tez pomoze, bo taka prawda ze proceduja na gwarantuje nic wiec chce ns spokojnie podejsc

Do góry