reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was ma dodatni wynik antykoagulantu toczniowego? Wyszedł mi dodatni, reszta badań (p. przeciwko glikoproteinie i kardiolipinie, potrombina, białka C i S) jest ok, tylko ten antykoagulant wyszedł dodatni. Moja hemataolog za wiele mi nie pomogła i nie rozwiała moich wątpliwości :(

Cześć Kochana 😊 piękny masz już brzuszek 🥰 mój póki co malutki, ale mam wrażenie, że w tym tygodniu jakoś tak ruszył i waga w końcu też. Czuję się dobrze, tylko walczę z zatokami. Czekam też na połówkowe, zazdroszczę, że Ty już po :)
Te zatoki... I mnie zaczęły męczyć, ale to chyba teraz taki okres dla osób z chorymi zatokami. A to, że malutki brzuszek to może i lepiej, będzie Wam wygodniej :) a jak w pracy? Dalej zdalnie?

Super! A co to oznacza, że niskie??? Własnie zastanawiam się jak będzie wyglądał wynik NIFTY PRO jak zrobię 🤔
Tak samo bo robią na tych samych danych i wzorze bo to testy jednej firmy czyli BGI jedyna różnica taka, że Nifty Plus ma mniejszą liczbę mikro duplikacji. Od 2019roku BGI weszło w spółkę z laboratorium europejskim i do 2022roku udzieliło im licencji na wykonywanie badań nifty Basic, plus i twins. Ja jakoś przez tą pandemie miałam obawy o wysyłanie badania do Chin. Ryzyko mam opisane tak, że jest podana trisomia (mam ich 6) jest podana cyfra 1:do iluś tam i obok napisane ryzyko niskie, a przy delekcjach i wykryciach przypadkowych mam info-nie wykryto.

reklama
Do góry