hej a jakie wyszlo ci ci to ryzyko w pappa? A co pokazalo sanoc? Rozmiem ze ty jetses po in vitro z komorka dwaczyni? Czy snco rozwialoo twoje watpliwości? Czy z pappa tez wyszlo cos nie tak z beta ghcg ze za wysoko czy tylko na podstawie wieku wyliczyli ci ryzyko? Dlugo czekalas na wyniki z sanoc? Nie mialas zadnych wskazan do amniopunkcji?Przy usg nie moj wiek a przy pappa tak i wyszło dużo wyższe ryzyko i właśnie dlatego zrobiłam sanco
reklama
Hej dzieki za odpowiedz a czy przy takim ryzyku nie dali ci skierowania do amniopunkcji?W sumie u nas ryzykjo jest podobne - no ty masz lepiej wartosc beta i bialka byla ok?Karola przy wyniku usg postawili Ci wiek dawczyni? Bo mi nie. I wyszło mi ryzyko przy moim wieku 1:75. Dopoero przy pappa postawili mi wiek dawczyni. Wyniki nie widziałam jeszcze ale lekarz napisał że jest prawidłowy. Zmieniłam lekarza na naneczke pracująca juz w szpitalu i mowila zeby zrobic nifty. Tylko że ponoc przy dawczyni i ciazy bliźniaczej nie zalecajactego info z netu i nie zrobiłam..I co i raz nachodzą mnie myśli czy jjednak wszystko jest ok
Hej ja robiłam kir w klinice invimed normalnie w zabiegowym, wprawdzie jestem Z Katowic ale jest ich kilka w pl pozdrawiam ))Uo super, to zawsze trochę mniej a to badanie CBA to już razem cytokiny i kir czy dwa osobne? Bo mam problem żeby znaleźć laboratorium w Bydgoszczy gdzie to kir zrobię... Jakąś masakra albo szukać nie potrafię
Hej ja mam za sobą już 3 invi, za 3 razem tylko pobrali mi i nie chciałam swiezynek, tylko zamroziłam, bo psychicznie nie dałam rady. Teraz odmrazam powoli. Jestem w 4 dniu od podania mrozaczka i nikomu nie powiedziałam tym razem, mój mąż i moja przyjaciółka. Szczerze, nie mam tym razem głupich pytań i święty spokój. Wcześniej najbliższą rodzina wiedziała, ale tym razem wolę na spokojnie. Już swiruje z tymi objawami, wiem, że każda ma inaczej, ale ciężko po 2 nieudanych próbach być pozytywnym. Miałam podawana substancje na uspokojenie skurczy macicy przed i po podaniu zarodka. W domu przez 3 dni lekkie skurcze były ale nie tak mocne jak wcześniej. W piątek wszystko ustało, mini ukłucia ale nie mam nabrzmiałych piersi jak niektóre osoby pisały i prawie mnie nie bola... Ech dziwne to wszystko. A jak u was objawy? Buziaki I 4 mam za wszystkie kciuki
Hej ja mam za sobą już 3 invi, za 3 razem tylko pobrali mi i nie chciałam swiezynek, tylko zamroziłam, bo psychicznie nie dałam rady. Teraz odmrazam powoli. Jestem w 4 dniu od podania mrozaczka i nikomu nie powiedziałam tym razem, mój mąż i moja przyjaciółka. Szczerze, nie mam tym razem głupich pytań i święty spokój. Wcześniej najbliższą rodzina wiedziała, ale tym razem wolę na spokojnie. Już swiruje z tymi objawami, wiem, że każda ma inaczej, ale ciężko po 2 nieudanych próbach być pozytywnym. Miałam podawana substancje na uspokojenie skurczy macicy przed i po podaniu zarodka. W domu przez 3 dni lekkie skurcze były ale nie tak mocne jak wcześniej. W piątek wszystko ustało, mini ukłucia ale nie mam nabrzmiałych piersi jak niektóre osoby pisały i prawie mnie nie bola... Ech dziwne to wszystko. A jak u was objawy? Buziaki I 4 mam za wszystkie kciuki ❤
Ja 5 dpt. Wiem co czujesz to tez min 3 transfer. Troszkę czuje podbrzusze ale już nawet nie zastanawiam się czy to dobrze czy źle.
pauli890
Fanka BB :)
Bydgoszcz. Dziekuje, tak zrobie jak piszesz. A kir to chyba bede musiala jechac do innego miasta bo tu nic nie znalazlam.. a czym sa komorki nk,? One wychodza wsrod tych badan czy to cos jeszcze innego?A z jakiego miasta jesteś?
Trombofilie zrób zdalnie. Zamów pakiet do pobrania na testdna.pl. Kosztuje 347 zł i w tym masz dostawę i odebranie próbek przez kuriera. KIR kosztuje 550 zł. Ja robiłam w Salve Medica w Warszawie.
Będę 3 mac kciuki. Jedno co mogę powiedzieć, że tak kochanego lekarza i panie pielęgniarki w mojej klinice we Wro to nie spotkałam nigdzie... Czy któraś z was poznała jakieś nowe wspomagacze, nowe technologie jakie się teraz testuje/stosuje w invitro? Czytałam na temat glue.. Ale nikogo nie znam, kto by to zastosował, a dawno tutaj nie wchodziłam na forum.Ja 5 dpt. Wiem co czujesz to tez min 3 transfer. Troszkę czuje podbrzusze ale już nawet nie zastanawiam się czy to dobrze czy źle.
Ja trzy lata temu miałam embrioglue i teraz jeśli dojdzie do transferu of razu powiedziałam że też chcę [emoji16]Będę 3 mac kciuki. Jedno co mogę powiedzieć, że tak kochanego lekarza i panie pielęgniarki w mojej klinice we Wro to nie spotkałam nigdzie... Czy któraś z was poznała jakieś nowe wspomagacze, nowe technologie jakie się teraz testuje/stosuje w invitro? Czytałam na temat glue.. Ale nikogo nie znam, kto by to zastosował, a dawno tutaj nie wchodziłam na forum.
reklama
Na amino mi nie dali. Ani białka ani bety nie kazali badać nawet nie wiedziałam że To się nada przy teście pappaHej dzieki za odpowiedz a czy przy takim ryzyku nie dali ci skierowania do amniopunkcji?W sumie u nas ryzykjo jest podobne - no ty masz lepiej wartosc beta i bialka byla ok?
Podziel się: